Sebastian Stan Bitcoin Code 2021 dar este legală?

Cetățenii români câștigă deja milioane de lei de acasă folosind această „portiță de câștig” — dar este legală?

Sebastian Stan Bitcoin Code
Sebastian Stan Bitcoin Code

Actorul Sebastian Stan este cunoscut pentru rolul din The Winter Soldier, unul dintre eroii MCU și o parte integrantă din serialele Captain America. Are reputația de a spune totul pe șleau și de a fi sincer cu privire la modul în care a câștigat banii.

Săptămâna trecută a apărut la Telejurnalul la TVR1 și a anunțat că a descoperit o nouă „portiță de câștig”, care, spune el, poate să transforme orice persoană în milionar în 3–four luni. Bărbatul de 38 de ani i-a îndemnat pe toți românii să profite de această oportunitate uimitoare înainte ca băncile mari să o oprească definitiv.

Și, desigur, la câteva minute după ce s-a încheiat interviul, Banca Națională a României a sunat să oprească transmiterea interviului lui Stan, dar period deja prea târziu.

Iată ce s-a întâmplat actual:

Prezentatorul emisiunii Telejurnalul, Mihai Rădulescu, l-a invitat pe Sebastian să împărtășească sfaturile sale cu privire la câștiguri, iar actorul a dezvăluit o bombă:

„Succesul meu e datorat faptului că revenue fast de noile oportunități, fără să ezit. Și acum, sursa mea numărul unu de venit este un nou program de tranzacționare automată a criptomonedelor, numit Bitcoin Code. Este cea mai mare oportunitate pe care am întâlnit-o în viața mea de a acumula fast o mică avere. Îi îndemn pe toți să vadă despre ce e vorba înainte ca băncile să o oprească.”

Mihai Rădulescu period neîncrezător, iar Sebastian a scos telefonul și a arătat telespectatorilor câți bani câștigă prin noul său program de care se zvonește acum în toată România.

Sebastian Stan Bitcoin Code
Sebastian Stan Bitcoin Code

Timpul segmentului a expirat înainte ca Sebastian să poată da mai multe detalii, așa că avem un interviu exclusiv cu actorul însuși, pentru a afla mai multe despre această oportunitate controversată.

„Poate ați auzit despre această nouă platformă de investiții în criptomonede numită Bitcoin Codecare ajută oamenii obișnuiți din România, Asia și America de Nord să câștige averi peste noapte. Poate sunteți sceptici, pentru că sună prea bine pentru a fi adevărat.

Sebastian continuă:

„Înțeleg, pentru că ști eu am gândit același lucru când un prieten de încredere mi-a spus despre asta. Dar, după ce am văzut câți bani câștiga, a trebuit să încerc și eu.

Mă bucur că am încercat, pentru că am câștigat cei mai mulți bani în cel mai ușor mod în toată viața mea. Vorbesc despre zeci de mii de lei pe zi pe pilot automat. Este cel mai fast mod de a face mulți bani imediat. Și nu va mai dura prea mult după ce vor afla din ce în ce mai mulți oameni despre asta. Sau până când băncile o vor opri definitiv.”

Sebastian Stan Bitcoin Code
Sebastian Stan Bitcoin Code

Ideea din spatele Bitcoin Code este simplă: să permită unei persoane obișnuite să profite de pe urma criptomonedelor, care sunt, încă, cea mai profitabilă investiție a secolului XXI-lea, în ciuda a ceea ce cred oamenii.

Deși prețul Bitcoin a scăzut de la cea mai înaltă valoare a sa de 20,000 $ pentru fiecare Bitcoin, brokerii încă dau lovitura. De ce? Pentru că mii de alte criptomonede în afară de Bitcoin care sunt tranzacționate cu profituri uriașe, zilnic.

Exemple de astfel de criptomonede sunt: Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, și acestea încă fac profituri de peste 10,000% sau mai mult pentru oamenii obișnuiți în România.

Bitcoin Code vă permite să faceți revenue de pe urma acestor criptomonede, chiar și pe o piață în scădere. Folosește inteligența artificială (IA) pentru a gestiona automat vânzări lungi și scurte în locul dvs., ca să puteți face bani continuous, chiar și când dormiți.

Bitcoin Code este susținută de unele dintre cele mai inteligente personalități din domeniul tehnologic care au existat vreodată. Richard Branson, Elon Musk și Invoice Gates, ca să numim doar câțiva.

Sebastian Stan Bitcoin Code
Sebastian Stan Bitcoin Code

Pentru a vă abona gratuit la Bitcoin Code, faceți clic aici

Invoice Gates și Richard Branson discută Bitcoin Code la CES 2020.

Aceste genii din domeniul tehnologic au construit companii multimiliardare rezolvând probleme compleze precum plățile on-line, calcul și transport. Acum abordează problema globală a inegalității averilor permițând tuturor — bogați sau săraci — să câștige suficienți bani pentru a trăi o viață fericită și îndestulătoare.

Ca să începeți nu aveți nevoie decât de laptop, smartphone sau tabletă cu acces la web. Nu aveți nevoie de cunoștințe specializate, în afară de folosirea unui laptop și navigarea pe web. Nu aveți nevoie de tehnologie sau de experiență cu criptomonedele, deoarece software-ul și investitorul private vă garantează că faceți revenue.

Un alt avantaj al acestui program este că puteți începe când doriți. Puteți să vă faceți programul propriu — 5 ore pe săptămână sau 50 de ore pe săptămână. Porniți software-ul de tranzacționare automată când doriți și puteți să faceți pauză când doriți (nu știu de ce ați vrea să faceți asta, totuși).

Ca să economisească timpul cititorilor noștri și să verifice mai bine funcțiile platformei, Mircea a creat un ghid pentru folosirea sistemului.

Primul lucru pe care îl vedeți este un videoclip care arată puterea Bitcoin Code. Reclama este foarte îndrăzneață, dar este un produs american și așa sunt ei. Nu trebuie decât să vă scrieți numele și adresa de e-mail lângă videoclip pentru a începe imediat.

(Sfat: Chiar dacă decideți să nu investiți niciun ban, vă recomand să vă înscrieți acum, pentru că este gratuit, iar înregistrările pentru locuitorii României s-ar putea încheia în orice second)

Sebastian Stan Bitcoin Code
Sebastian Stan Bitcoin Code

În continuare, vi se solicită să alimentați contul. În timp ce navigam pe pagina de depuneri, a sunat telefonul. Period un număr internațional, așa că am ezitat să răspund, dar apoi mi-am dat seama că period evident cine mă suna.

Sebastian Stan Bitcoin Code
Sebastian Stan Bitcoin Code

Desigur, period account managerul meu private. Serviciile lui au fost grozave. Mi-a explicat îtnregul proces de finanțare. Acceptă toate cardurile principale, precum Visa, MasterCard și American Specific. Am continuat și am depus suma minimă, de 1,400 lei.

Sebastian Stan Bitcoin Code
Sebastian Stan Bitcoin Code

După ce am alimentat contul, am accesați secțiunea „Auto-Dealer” a software-ului, am setat suma tranzacției la suma recomandată de 240 lei și am activat. Software program-ul a început să facă tranzacții fast; la început mi-am făcut griji, dar l-am lăsat să lucreze.

„Toată lumea vrea să fie bogată, dar nimeni nu știe cum s-o facă. Este o ocazie unică în viață să câștigi o sumă de bani care să îți permită să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Nu va exista mereu, așa că nu trebuie să ratați.” — Sebastian Stan

Pentru a vă abona gratuit la Bitcoin Code, faceți clic aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *