Benny Andersson Bitcoin Code Skavlan Aftonbladet

Benny Anderson Dagens Nyheter aftonbladet skavlan Det finns många Bitcoin-system, inklusive code, era, revolution, system,

SPECIALRAPPORT: Benny Andersson senaste investering förbluffar experterna och storbankerna är livrädda!

 

Benny Andersson Bitcoin Code
Benny Andersson Bitcoin Code

(Dagens Nyheter) — Svensk komiker och TV-presentatör Benny Andersson har gjort sig känd som en kaxig individual, som går rakt på sak och som inte har något emot att vara ärlig när det gäller hur han tjänar pengar.

I förra veckan syntes han hos Skavlan där han presenterade ett nytt “förmögenhetskryphål”, som enligt honom kan göra vem som helst until miljonär inom 3–four månader. Andersson uppmanar alla i Sverige att hoppa på den här fantastiska möjligheten innan de storbankerna stänger ner den för gott.

Och mycket riktigt, redan några minuter efter att intervjun var över hörde Nordea av sig för att stoppa Benny intervju från att sändas — males det var redan för despatched.

Här är exakt vad som hände:

Talkshowvärden Fredrik Skavlan bjöd in Andersson until showen för att dela med sig de ideas han hade för att bli rik och han avslöjade en enorm hemlighet.

“Hemligheten bakom min framgång är att kliva på nya chanser snabbt — utan att tveka. Och nu är min vinstmaskin nummer ett. Ett helt nytt automatiskt tradingprogram för kryptovaluta vid namn Bitcoin Code. Det är den största chansen jag har haft i hela mitt liv för att tjäna en förmögenhet snabbt. Jag vill uppmana alla att kolla in detta innan bankerna stänger ner möjligheten.”

Fredrik Skavlan kunde inte tro sina ögon när Andersson plockade fram sin telefon och visade tittarna hur mycket pengar han tjänar med detta nya lönsamma program, som hela Sverige viskar om.

Benny Andersson Bitcoin Code
Benny Andersson Bitcoin Code

Sändningen tog slut innan Andersson kunde utveckla detta vidare, så vi fick en exklusiv intervju med honom själv för att lära oss mer om den här kontroversiella möjligheten. benny andersson Dagens Nyheter Er zijn veel systemen van Bitcoin, waaronder code, era, revolution, system, code multy, htrader en engine

EXKLUSIVT MED BENNY ANDERSSON

“Du har kanske hört talas om den nya plattformen för kryptovalutainvesteringar, som kallas Bitcoin Code. Den låter vanliga människor i Sverige, Asien och Nordamerika att skapa förmögenheter över natten. Du kanske är skeptisk eftersom det låter för bra för att vara sant.”Benny Andersson Bitcoin Code

Andersson fortsätter:

“Jag fattar detta eftersom jag trodde samma sak, när en nära vän berättade om systemet för mig. Males efter att ha sett med egna ögon hur mycket pengar han hade var jag tvungen att prova det själv.

Jag är glad över att jag provade det, eftersom detta var den största och lättaste vinst jag någonsin gjort. Jag pratar om tiotusentals kronor per dag på autopilot. Det är bokstavligen talat det snabbaste sättet att tjäna mängder av pengar simply nu. Males det kommer inte att vara länge until, nu när fler och fler människor får reda på det. Eller när bankerna stänger ner det för gott.”

Benny Andersson Bitcoin Code
Benny Andersson Bitcoin Code

VAD EXAKT ÄR EN BITCOIN TRADER OCH HUR FUNGERAR DET?

Idén bakom Bitcoin Code är enkel och tydlig: Att låta en genomsnittsperson tjäna på kryptovaluta-boomen, som fortfarande är den mest lukrativa investeringen hittills underneath 2000-talet, oavsett vad de flesta människor tycker.

Fastän Bitcoin-kursen har sjunkit från toppvärdet på 20 000 USD per Bitcoin, tjänar handlare fortfarande storkovan. Varför? Därför att det finns tusentals andra kryptovalutor förutom Bitcoin som handlas med enorma vinster dagligen.

Några av kryptovalutorna är Ripple, Ethereum, Monero och Zcash. De ger fortfarande vinster på över 10 000 % eller ännu mer, until vanliga människor i Sverige.

Bitcoin Code låter dig dra fördel av alla dessa kryptovalutor, until och med på en Bear-marknad. Den använder sig av artificiell intelligens (AI) för att automatiskt hantera långa och korta affärer åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

De här tekniska genierna har byggt upp multimiljardföretag för att lösa komplexa downside, såsom online-betalningar, datoranvändning och transporter. Nu fokuserar de på det globala problemet med rikedomsojämlikheten genom att låta vem som helst — oavsett hur rika eller fattiga de är — tjäna tillräckligt med pengar för att njuta av ett lyckligt och meningsfullt liv.

HÄR ÄR MIN STEG-FÖR-STEG GENOMGÅNG:

Det första du ser är en video som visar styrkorna hos Bitcoin Code. Reklamen är kaxig och djärv och “går rakt på sak”, males det är en amerikansk produkt och det är så de fungerar där borta. Hur som helst, du anger helt enkelt ditt namn och e-postadress bredvid videovisaren för att komma igång direkt.

(Suggestions: Även om du inte vill investera några pengar simply nu så rekommenderar jag att du registrerar dig nu, eftersom det är free of charge och för att registreringarna för svenska medborgare kan avbrytas vilket ögonblick som helst)

Benny Andersson Bitcoin Code
Benny Andersson Bitcoin Code

Därefter uppmanas du att finansiera ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobiltelefon. Det var ett internationellt nummer, så jag var tveksam until att svara, males sedan insåg jag vem det uppenbarligen var från.

Benny Andersson Bitcoin Code
Benny Andersson Bitcoin Code

Javisst, det var min egen personliga, ekonomiska rådgivare. Han var fantastisk. Han hjälpte mig igenom hela finansieringen. De accepterar alla ledande kreditkort som Visa, MasterCard och American Specific. Jag fortsatte och satte in det lägsta beloppet, vilket är 250 USD eller 2.330 kronor.

Benny Andersson Bitcoin Code
Benny Andersson Bitcoin Code

När finansieringen var klar fortsatte jag until programvarans “Auto-Dealer”-del, ställde in handelsbeloppet på rekommenderade 530 kr och aktiverade det. Programvaran började handla i snabb takt. Först blev jag orolig, males jag lät den göra sin grej.

Alla vill bli rika, males ingen vet hur. Nåja, detta är ditt livs chans att bygga en förmögenhet som gör det möjligt för dig att leva det liv du verkligen vill ha. Möjligheten kommer INTE att existera för evigt, så missa den inte.” — Benny Andersson

Registrera dig för bitcoin-kod gratis, klicka här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *