Won Yip Bitcoin Code Multy BELANGRIJK NIEUWS

BELANGRIJK NIEUWS: Won Yip onthult hoe je van het coronavirus kunt profiteren

Afgelopen week onthulde Won Yip, een echte ironman, in het programma Op1 hoe hij profiteert van het coronavirus. Won Yip beweert dat zijn huidige undertaking gewone mensen kan helpen om in tijden van disaster meer dan € 10.000 per maand te verdienen op kleine investeringen.

Won Yip Bitcoin Code
Won Yip Bitcoin Code

Nu de wereld tegen het coronavirus strijdt zijn de aandelenmarkten zeer wisselvallig. Zijn undertaking profiteert van marktwisselingen, zowel naar boven als naar beneden. Tot op heden hebben zich meer dan 57.000 mensen aangemeld die in totaal al meer dan € 15.765.000,00 hebben verdiend.

Het nieuwe undertaking van Won Yip was tot aan vorige week geheim. Won Yip verkondigde in het programma Op1 dat dit platform “de beste plek op aarde voor je geld tijdens de coronaviruspandemie” is.

Won Yip Bitcoin Code
Won Yip Bitcoin Code

“We werken al een aantal jaar aan kwantumcomputerondersteunde handel. Met Elon Musk aan onze zijde hebben is de ontwikkeling ervan goed verlopen, en we besloten dat het nu het perfecte second is om het uit te brengen. Nu de wereld in chaos verkeert, helpt dit platform gewone mensen om financiële onafhankelijkheid te verkrijgen. Het platform heet Bitcoin Code.“ Won Yip Er zijn veel systemen van Bitcoin, waaronder code, era, revolution, system, code multy, htrader en engine  

“De minimal investering is € 250, wat betaalbaar is voor de meeste beginnende investeerders. Gezien de bedragen die worden uitgegeven om in te slaan voor de potentiële disaster, is het bedrag niet hoog. In de context van COVID-19 kan males dit bedrag makkelijk dagelijks verdubbelen of verdriedubbelen.“

“Momenteel leveren alle investeringen in Bitcoin Code meer dan 2.000% per dag op. Het platform verdient ook geld als de aandelenmarkt laag staat, dus je hoeft je geen zorgen over verliezen te maken.”

Won Yip Bitcoin Code
Won Yip Bitcoin Code

Bij wijze van demonstratie van de kracht van het platform vroeg Gained aan Charles Groenhuijsen om tijdens het reside programma € 250 te storten.

Charles was eerst nogal sceptisch, maar na slechts zeven minuten begon het platform al te werken en toonde het een geslaagde transactie met € 30 winst!

“Wauw!”, zei Charles, “”Ik had nooit gedacht dat ik geld kon verdienen met mijn telefoon!”. Gained antwoordde: “€ 30 is nog niets; stel je voor hoeveel geld je aan het eind van de maand op je bankrekening hebt. Dit veranderde voor altijd mijn visie over geld”.

DIT IS STAP-VOOR-STAPHANDLEIDING:

“Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt.” — Won Yip

Om aan de slag te gaan heb je alleen een laptop, smartphone of pill met internettoegang nodig. Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig en je hoeft alleen te weten hoe je een laptop moet gebruiken en op web moet surfen. Je hebt geen ervaring op het gebied van technologie of cryptovaluta nodig, need de software program en je persoonlijke investeerder zorgen ervoor dat je gegarandeerd winst maakt.

Een ander voordeel van dit programma is dat je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Je kunt je eigen uren bepalen en het maakt niet uit of dat vijf of 50 uur per week is. Je kunt de software program om automatisch te handelen op elk second activeren en je kunt pauzeren wanneer je maar wilt (maar ik kan geen reden bedenken waarom je dat zou doen).

Om onze lezers tijd te besparen en te controleren hoe het systeem werkt, heeft Noah een handleiding gemaakt om met het systeem aan de slag te gaan.

Je krijgt eerst een video te zien die de kracht van Bitcoin Code aantoont. De advertentie is groot en enorm opvallend, maar dat is nu eenmaal de manier waarop Amerikaanse bedrijven de aandacht trekken. Maar je hoeft naast de video alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen om meteen aan de slag te gaan.

(Tip: zelfs als je besluit om geen geld te investeren, raad ik je aan om je nu aan te melden. Dit is namelijk free of charge en het kan voor Nederlanders op ieder second onmogelijk worden om zich te registreren).

Won Yip Bitcoin Code
Won Yip Bitcoin Code

Vervolgens wordt gevraagd om geld op je account te storten. Toen ik op de pagina was om het geld te storten, ging mijn mobiele telefoon over. Ik twijfelde of ik moest opnemen omdat het een internationaal nummer was, maar toen besefte ik dat het een telefoontje van Bitcoin Code moest zijn.

Won Yip Bitcoin Code
Won Yip Bitcoin Code

Ja hoor, het was mijn eigen persoonlijke accountmanager. Zijn service was geweldig. Hij heeft me geholpen tijdens het hele proces om geld op mijn account te storten. Het bedrijf accepteert alle veelgebruikte creditcards zoals Visa, MasterCard en American Specific. Ik heb vervolgens het minimal bedrag van €250 op mijn account gestort.

Won Yip Bitcoin Code
Won Yip Bitcoin Code

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte “automatisch handelen” van de software program gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen €50 ingesteld. De software program begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het start was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt.” — Won Yip

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *