Zit er nog meer rek in de stijging van

Zit er nog meer rek in de stijging van

Zit er nog meer rek in de stijging van
Zit er nog meer rek in de stijging van

 

Het feest op aandelenmarkten zet voorlopig door, waarbij ook cyclische aandelen uit de technologiehoek blijven profiteren bitcoin .

Aandelen uit de halfgeleidersector hebben de wind nog altijd mee.

Beursexperts Michael Nabarro en Gökhan Erem analyseren waar de kansen liggen voor beleggers.

ANALYSE – Aandelenmarkten stijgen lekker door: de Amerikaanse S&P 500-index zit boven 4.000 punten, de Duitse DAX-index boven 15.000 punten, de Franse CAC 40-index boven de 6.100 punten en onze eigen AEX-index ruim boven 700 punten.

En de aandelenbonanza is nog steeds niet voorbij. Dicht bij huis imponeren de aandelen uit de halfgeleidersector zoals ASML, ASMI en Besi met flinke koerssprongen. Twee weken geleden wezen wij er al op dat je deze sector in de gaten moest houden.

Maar de stijging op aandelenmarkten is breder gedragen. Vooral aandelen die naar verwachting het meest profiteren van de heropening van de economie en oplopende inflatie, worden beloond. Denk hierbij onder andere aan de cyclische sectoren.

Verder lezen?

Phrase abonnee van Enterprise Insider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *