kristofer hivju bitcoin Code Recension

kristofer hivju bitcoin-kod

Kristofer Hivju investerar 850 miljoner norska kronor för att förändra Norges ekonomi »

Den norske skådespelaren Kristofer Hivju fick stor uppmärksamhet för sin roll i “Game of Thrones”. Rollen som Tormund Giantsbane har varit en favorit bland ett antal fans. Med slutet av “Game of Thrones” gästade Kristofer dagens Godmorgon Norge, och pratade lite om sitt senaste projekt, bitcoin Code.

Kristofer Hivju är känd för att vara en som talar direkt från levern, han tvekar inte att berätta sanningen om hur han tjänar pengar.

Kristofer Hivju är också välkänd för att vara en av de största bidragsgivarna i Norge med stora penningdonationer under de senaste 10 åren. Men det finns inget som toppar hans senaste projekt där han har investerat mer än 850 miljoner norska kronor, och det projektet kallas bitcoin-Code.

Tanken är enkel: Ge vanliga människor möjligheten att tjäna pengar med bitcoin, även om du inte har någon aning om teknik eller investeringar.

Huvudmålet bakom detta projekt är att göra det norska samhället till ett av de rikaste i världen och ge tillbaka makten till arbetarklassen istället för regeringen. För att få detta att hända skapade Kristofer bitcoin-Codeen och anställde amerikanen Austin Ford som ordförande.

Anledningen till att Kristofer Hivju anställde en amerikan som styrelseordförande var att regeringen då skulle vara extra försiktig när det gällde Bitcoin-Coden. “Mitt mål är att hjälpa vårt samhälle, göra dem rikare och lyckligare. Det är därför jag är här. Jag föddes för att bygga detta och hjälpa vårt folk. Det är det enda som betyder något nu.”

kristofer hivju bitcoin Code Norwegian

Innan vi går in på de små detaljerna om vad Bitcoin-Code är och hur den fungerar, låt oss förklara några detaljer om världens finansiella ekonomi under de senaste tio åren. 1% av de rikaste människorna i världen äger 286 biljoner dollar. Det räcker med att ge varje norrman mer än 850 000 kronor i månaden resten av livet. Endast Wall Street behandlar samma typ av summor dagligen, och de kan få tillbaka och omfördela summorna när som helst.

Detta är precis vad Kristofer Hivju har skapat med Bitcoin Code! Tillsammans med Ford har de skapat en algoritm som fungerar bättre än en mänsklig mäklare som analyserar alla framgångsrika affärer med en framgångsgrad på över 80 %. Vad är tricket? Just nu är tricket att bara tjäna fördelar från 850 kronor -40 000 kronor per dag, beroende på hur stor den första insättningen är.

kristofer hivju bitcoin Code Norwegian

Bitcoin Code är en algoritm utformad för att ta pengar från de rikaste människorna i världen och omfördela dem till den norska arbetarklassen. Detta system slår de finansiella marknaderna med en framgångsgrad på 80 %. Det betyder att för var tionde handel kommer du att uppleva vinst på åtta av dem.

Du kanske undrar varför Wall Street-miljonärer inte använder det här programmet för att göra oss alla lite fattigare? Svara helt enkelt på den frågan: programmet är kodat för att endast fungera med binära optioner, så maxbeloppet du kan handla för är 2 500 kronor. Wall Street arbetar med mycket större summor, flera biljoner dollar, så det är helt enkelt inte lönsamt att använda programvara utformad för transaktioner med lägre värde. För de flesta är dock detta program ett litet mirakel.

Mjukvaran är inte ute för allmänheten än, men vi såg en demonstration på Good Morning Norway där handelsvärdena låg på mellan 850-40 000 kronor per handel!

Användare behöver bara en minsta insättning på 2 500 kronor eller mer för att starta plattformsalgoritmen. Programmet använder lagrad data och automatiserad självinlärning för att förstå exakt när det ska köpa billiga Bitcoin och sälja det för ett högre pris, vilket ökar fördelarna för användarna.

För att visa hur det fungerar övertygade Kristofer Signe Tynning att satsa 2 500 kronor på direktsänd tv.

Kristofer Hivju förklarar hur det fungerar i programmet i morse
Signe Tynning uttrycker förvåning efter att ha sett vinsten efter att ha använt Bitcoin Code för första gången.

Efter att hon satt in 2 500 kronor började programmet jobbet med att köpa billigt och sälja dyrt. Tre minuter senare hade saldot ökat till 4 678 kronor och med lite enkel matematik innebar det att hon hade tjänat 2 178 kronor. Allt detta medan hon var live på TV!

kristofer hivju bitcoin Code Norwegian

Kristofer Hivju förklarar hur det fungerar i programmet i morse
Alla på programmet skulle bli involverade direkt

Alla i studion, inklusive produktionsteamet, var imponerade över hur lätt det var att tjäna pengar. Programmet gör allt arbete automatiskt, och eftersom Bitcoin-marknaden är volatil till sin natur finns det många sätt och chanser att tjäna pengar.

Innan Kristofer Hivju hann svara på alla frågor avbröt Signe Tynning showen med ett stort flin och sa “Jag har redan tjänat 3 443 kronor efter åtta minuter.”

Om du hade investerat 850 kronor 2010 hade du kunnat tjäna över 75 miljoner kronor!

“Vi bestämde oss för att testa Bitcoin-Code för att se om du på allvar kunde tjäna pengar med den”, säger Kent Øksnes, artikelns författare.

Så här fungerar det: Vi fick snabbt reda på att plattformen får 2% av de förmåner användarna tjänar, och du behöver en minsta insättning på 2 500 kronor för att komma igång. Detta är startkapitalet som programmet använder för att handla och sälja.

VI hittade det också Bitcoin Code Tjäna pengar inte bara när priserna går upp för Bitcoin utan också ner. Detta kallas “marginal trading” och programmet gör detta helt automatiskt.

MINA RESULTAT MED Bitcoin Code efter 7 dagar: Jag skapade ett nytt konto, satte in 2 500 kronor och markerade kontot som aktivt. Medan Signe Tynning var i tv hann hon tjäna 2 178 kronor efter tre minuter. För mig personligen tog det mycket längre tid. Efter cirka 20 timmar hade programmet tjänat runt 1 660 kronor, vilket fortfarande är ganska bra. Jag hade aldrig köpt Bitcoin tidigare, eller investerat något, men här var jag, med en bra summa pengar utan en aning om investeringar.

Jag ägnade bara fem minuter om dagen åt att kolla resultatet och efter fem dagar hade 2 500 kronor blivit 7 400. Detta är, enligt min matematik, en ökning med 296%! Det var då jag insåg att detta var en fantastisk mjukvara.

kristofer hivju bitcoin Code Norwegian

Efter ungefär en vecka hade investeringen vuxit till hela 16 698 NOK. Tankarna snurrade när jag tänkte på vad jag skulle kunna lägga pengarna på. Det fanns mer pengar än jag tjänade under veckan på mitt jobb,

och jag hade bara spenderat 30 minuter på dessa investeringar den veckan. Helt vild.

Jag höll kontot aktivt i femton dagar för att se vad som skulle hända. Jag tog mig tid att hjälpa till,

och kontot nådde max 63 853 kronor.

Efter det fick jag äntligen en dålig affär där jag förlorade 682 kronor. Räknade med att något sådant skulle komma;

det är orimligt att hoppas att alla affärer är positiva.

et ska sägas att över 70% av avsluten jag hade hamnat i vinst,

och totalt blev vinsten runt 63 171 NOK efter att ha investerat 2 500 i uppstartsfasen. Det tog mig mindre än 30 minuter i veckan med absolut ingen betydelse för teknik och investeringar.

Som du kan se nedan tryckte jag på “uttag”-knappen för att sätta in pengarna på bankkontot. Det var någorlunda enkelt och dagen efter stod pengarna på böckerna. Jag tog en semester på drygt en vecka med de pengarna,

men jag investerade mer pengar i Bitcoin Code när jag kom hem igen. Samma dag faktiskt. Jag kan till och med sluta mitt dagliga jobb!

Det var väldigt enkelt att ta ut pengarna, och det tog mindre än 48 timmar innan de kom in på mitt konto!

PROVA Bitcoin Code själv!

Just nu låter Bitcoin Code våra läsare prova applikationsplattformen med ett minimibelopp på 2 500 kronor. Du kan ta ut pengarna när du vill.

Eftersom programmet har blivit otroligt populärt på väldigt kort tid kan minimibeloppet öka,

så vi rekommenderar att du provar så snart som möjligt.

Det är mycket viktigt att du anmäler dig på banan då vi inte vet hur många öppna ytor de har kvar.

Du kan sätta in med bankkort eller banköverföring.

Du behöver bara tre enkla steg för att komma igång:
1. Registrera dig gratis
2. Sätt in ett minimibelopp på 2 500 NOK.
Använd plattformen för att tjäna pengar

OBS: Du kan ta ut insättningen/vinsten när som helst genom att använda “uttag”-knappen. Det tar mindre än 24 timmar att ta ut pengar

Steg 1: Fyll i nödvändig information för att registrera ett nytt konto.

teg 2: Sätt in minst 2 500 NOK.

Steg 3: Ta ut dina pengar (eller fortsätt investera för att tjäna mer!)

Relaterade länkar:
Den officiella webbplatsen för Bitcoin-Code

REGISTER NOW Bitcoin Circuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *