kristofer hivju bitcoin Code

kristofer hivju bitcoin-kod

kristofer hivju bitcoin Code

  “Kristofer Hivju investerer 850 millioner norske kroner for å forandre Norges økonomi»

Den norske skuespilleren Kristofer Hivju fikk mye oppmerksomhet for sin rolle i “Game of Thrones”. Rollen som Tormund Giantsbane har vært en favoritt blant en rekke fans. Med avslutningen av “Game of Thrones” Kristofer var gjest i dagens God Morgen Norge, og pratet litt om sitt nyeste prosjekt, bitcoin code.

Kristofer Hivju er kjent for å være en som snakker rett fra levra, han nøler ikke med å fortelle sannheten om hvordan han tjener penger.

Kristofer Hivju er også velkjent for å være en av de største bidragsyterne i Norge med store pengedonasjoner over de siste 10 årene. Men det er ingenting som topper det nyeste prosjektet hanssom han har investert mer enn 850 millioner kroner i, og det prosjektet heter bitcoin code.

Ideen er enkel: Gi vanlige folk muligheten til å tjene penger med bitcoin, selv om du ikke har peiling på teknologi eller investeringer.

Hovedmålet bak dette prosjektet er å gjøre det norske samfunnet et av de rikeste i verden og gi tilbake makten til arbeidsklassen i stedet for regjeringen. For å sørge for at dette skjer, skapte Kristofer bitcoin code og ansatte amerikaneren Austin Ford som styreleder.

kristofer hivju bitcoin Code

Grunnen til Kristofer Hivju ansatte en amerikaner som styreleder var at regjeringen da ville være ekstra forsiktige når det gjaldt Bitcoin Code. «Målet mitt er å hjelpe samfunnet vårt, gjøre de rikere og gladere. Det er grunnen til at jeg er her. Jeg var født til å bygge dette og hjelpe folket vårt. Det er det eneste som betyr noe nå.»

Før vi går inn ide små detaljene om hva Bitcoin Code er og hvordan det funker, la oss forklare et par detaljer om verdens finansøkonomi de siste ti årene. 1% av de rikeste folka i verden eier 286 trillioner dollar. Det er nok til å gi hver eneste nordmann mer enn 850,000 kroner i måneden resten av livet. Kun Wall Street behandler samme type summer daglig, og de kan få tilbake og omdistribuere summene når som helst.

kristofer hivju bitcoin Code

Dette er nøyaktig hva Kristofer Hivju har skapt med Bitcoin Code! Sammen med Ford har de skapt en algoritme som fungerer bedre enn en mennesklig megler som analyserer alle vellykkede handler med en suksessrate på over 80%. Hva er trikset? Akkurat nå er trikse å kun tjene goder fra 850 kroner –40,000 kroner per dag, etter hvor stort det første depositumet er.

Bitcoin Code er en algoritme lagd for å ta penger fra de rikeste folkene i verden og omdistribuere de inn i den norske arbeiderklassen. Dette systemet slår de finansielle markedene med en suksessrate på 80%. Dette betyr at for hver tiende handel vil man oppleve profitt på åtte av de.

Kanskje du lurer på hvorfor Wall Street-millionærene ikke bruker dette programmet for å gjøre samtlige av oss litt fattigere? Ganske enkelt svar på det spørsmålet: programmet er kodet for kun å fungere med binære valg, slik at maksbeløpet du kan handle for er 2,500 kroner. Wall Street opererer med langt større summer, flere billionerdollar,

så det å bruke programvare designet for transaksjoner for lavere verdier er simpelthen ikke lønnsomt. For folk flest, derimot, er dette programmet et lite mirakel.

kristofer hivju bitcoin Code

Programvaren er ikke ute til offentligheten enda, men vi fikk se en demonstrasjon hos God Morgen Norge der handelsverdiene var mellom 850-40,000 kroner per handel!

Brukerne trenger kun et minimumsdepositum på 2,500 kroner eller mer for å starte plattformalgoritmen. Programmet bruker lagret data og automatisert selvlæring for å forstå nøyaktig når den burde kjøpe billig Bitcoin og selge den for høyere pris, noe som øker godene for brukerne.

For å vise hvordan det fungerer overbeviste Kristofer Signe Tynning å sette inn 2,500 kroner på live TV.

Kristofer Hivju forklarer hvordan det fungerer på showet denne morgenen
Signe Tynning uttrykker overraskelse etter å ha sett profitten etter å ha brukt Bitcoin Code for første gang.

Etter at hun satte inn 2,500 kroner, begynte programmet jobben med å kjøpe billig og selge dyrt. Tre minutter senere hadde saldoen økt til 4,678 kroner, og med litt enkel matte betydde dette at hun hadde tjent 2,178 kroner. Alt dette mens hun var live på TV!

Kristofer Hivju forklarer hvordan det fungerer på showet denne morgenen
Alle på showet ville bli involvert med en gang 

Alle i studioet, inkludert produksjonsteamet, var imponert over hvor lett det var å tjene penger. Programmet gjør hele jobben automatisk, og siden Bitcoinmarkedet er volatilt av natur, er det mange måter og sjanser for å tjene penger.

Før Kristofer Hivju kunne svare alle spørsmålene avbryt Signe Tynning showet med et digert glis og sa «jeg har allerede tjent 3,443 kroner etter åtte minutter.»

Hvis du hadde investert 850 kroner i 2010, hadde du kunnet tjent over 75 millioner kroner!

“Vi bestemte oss for å teste Bitcoin Code for å se om du seriøst kunne tjene penger med det,» sa Kent Øksnes, artikkelforfatteren

Slik fungerer det: Vi fant raskt ut at plattformen får 2% av godene brukerne tjener,

og du trenger et minimumsdepositum på 2,500 kroner for å starte. Dette er startkapitalen programmet bruker for å handle og selge.

VI fant også ut at Bitcoin Code tjener penger ikke bare når prisene går opp for Bitcoin, men også ned. Dette kalles «margin trading» og programmet gjør dette helt automatisk.

MINE RESULTATER MED Bitcoin Code etter 7 dager: Jeg lagde en ny konto, satte inn 2,500 kroner og markerte kontoen som aktiv. Mens Signe Tynning var på TV greide hun å tjene 2,178 kroner etter tre minutter. For meg,

personlig, tok det mye lenger tid. Etter rundt 20 timer hadde programmet tjent rundt 1,660 kroner, noe som fortsatt er ganske bra. Jeg hadde aldri kjøpt Bitcoin før, eller investert noe som helst, men her satt jeg da, med en fin sum penger uten å ha peiling på investeringer.

Jeg brukte kun fem minutter daglig for å sjekke resultatene, og etter fem dager, hadde 2,500 kroner blitt til 7,400. Dette er, etter min matte, en økning på 296%! Det var da jeg skjønte at dette var et flott stykke programvare.

kristofer hivju bitcoin Code

Etter rundt ei uke hadde investeringen vokst til hele 16,698 kroner. Hjernen var helt spinnvill når jeg tenkte på hva jeg kunne bruke pengene på. Det var mer penger enn jeg tjente i uka i jobben min, og jeg hadde kun brukt 30 minutter på disse investeringene den uka. Helt vilt.

Jeg holdt kontoen aktiv ifemten dager for å se hva som ville skje. Jeg tok tiden til hjelp, og kontoen nådde et maksimum på 63,853 kroner. Etter det fikk jeg endelig en dårlig handel der jeg tapte 682 kroner. Regnet med at noe slikt ville komme; det er urimelig å håpe at alle handler er positive. et skal sies at over 70% av handlene jeg hadde endte med profitt, og totalt sett var profitten på rundt 63,171 kroner etter å ha investert 2,500 i startfasen. Det tok meg mindre enn 30 minutter i uka med absolutt null peiling på teknologi og investeringer.

Som du ser nedenfor trykket jeg på «ta ut» knappen for å sette inn pengene på bankkontoen. Det var rimelig enkelt og dagen etterpå var pengene på bok. Jeg tok ferie på litt over ei uke med de pengene, men jeg investerte mer penger i Bitcoin Code da jeg kom hjem igjen. Sammedag, faktisk. Jeg kan til og med slutte med dagjobben!

Det var veldig lett å ta ut pengene, og det tok under 48 timer før de kom inn på kontoen min!

PRØV Bitcoin Code selv!

Akkurat nå tillater Bitcoin Code våre lesere å prøve programplattformen med et minimumsbeløp på 2,500 kroner. Du kan ta ut pengene når enn du vil.

Fordi programmet har blitt utrolig populært på veldig kort tid kan minimumsbeløpet øke,

så vi anbefaler at du prøver så fort som mulig.

Det er veldig viktig at du registrerer deg sporenstreks siden vi ikke vet hvor mange åpne plasser de har igjen.

Du kan sette inn med bankkort eller bankoverføring.

Du trenger kun tre enkle steg for å starte: 
1. Registrer deg helt gratis 
2. Sett inn et minimumsbeløp på 2,500 kroner. 
3. Bruk plattformen til å tjene penger

OBS: Du kan ta ut depositumet/profitten når som helst ved å bruke «ta ut» knappen. Det tar mindre enn 24timer å ta ut penger

Steg 1: Fyll inn nødvendig informasjon for å registrere ny konto.

teg 2: Sett inn minimum 2,500 kroner.

Steg 3: Ta ut pengene dine (eller fortsett å investere for å tjene mer!)

Beslektede lenker: 
Det offisielle nettstedet til Bitcoin Code

REGISTER NOW Bitcoin Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *