Med MATIC i prisoppdagelse vil du …

Det siste kvartalet av 2021 har totalt sett vært relativt bullish. Med mynter som Solana, Terra (LUNA) og MATIC som introduserer uavhengig drevne prisbevegelser, har fremveksten av Layer 1-protokoller vært bemerkelsesverdig. Faktisk, i skrivende stund, med det større markedet som ser bra ut, har MATICs produksjon av nye ATH-enheter gitt næring til fortellingen.

Polygons native token, MATIC, nådde et nytt all-time high (ATH) på $2,9 den 26. desember da julesesongens bullish driver det større markedet. MATICs nylige prisoppdagelse var imidlertid ikke på bakgrunn av større markedsbevegelser, men snarere på grunn av økt bevegelse og interesse for nettverket.

Matic flyr høyt

Drevet av nettverkets vedvarende vekst og høye aktive adresser, brøt MATIC-prisen nylig ATH og har vært på en større opptrend siden 15. desember. Høy adresseaktivitet har fortsatt å vise økt interesse for Polygon-nettverket med over 8000 aktive adresser daglig, noe som gjør MATIC til en av de 5 mest aktive og mest brukte myntene.

Kilde: Sanbase

Fordelingen av HODLere etter konsentrasjon viste at mer enn 75 % av eiendommen utgjorde hvaler. For MATIC akkumulerte hvaler komfortabelt 1 million til 10 millioner frem til den nylige økningen, mens babyhval viste noen akkresjonsmønstre også.

Andre valutabalanser for MATIC falt til ATH-nivåer ettersom flere mynter forlot børsene med positiv sentiment. Imidlertid fremhevet den generelle økningen i antall større transaksjoner og høyere transaksjonsvolumer hvordan eiendelen har sett økt institusjonell interesse etter hvert som større aktører tar ansvar.

Kilde: IntoTheBlock

Når det gjelder fundamentale forhold, så MATIC bra ut og gjorde en sunn bedring, men hva er det bullish tegn på markedet.

Matikkhøyde kan referere til..

Vel, det nylige rallyet i MATIC så altcoinen stige uavhengig av hverandre ettersom BTC-korrelasjonen så et nytt all-time low.

Kilde: IntoTheBlock

Tidligere ble en lignende frakobling fra markedet når det gjelder prishandling observert i Solana og Terra (LUNA), med de to originalene som korrelerte med BTC som også så nedre grenser.

MATICs gevinster peker på en økning i L-1-protokoller ettersom analytikere merker en økning i kapitaltilførsel til nettverk som Polygon, Solana og Terra den siste måneden. Også på prissiden har MATIC vært i prisoppdagelsesmodus, akkurat som Terra og Solana under deres tidligere rally.

Ettersom bedrifters og bedrifters interesse for L-1 har økt det siste året, har dens totale verdi også sett betydelig vekst. Så det ser ut til at L-1-ene ser ut til å bli klare innen 2022, forutsatt at nettverksveksten og kjedeaktiviteten fortsetter.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *