Mexicos tredje rikeste…

Den tredje rikeste milliardæren i Mexico rådet folk til å holde seg unna fiat-valutaer, som dollar og euro, og investere i bitcoin. Han understreket at “sentralbanker trykker mer penger enn noen gang før,” og beskrev saken som “falske penger laget av papir og løgner.”

Ricardo Salinas Plego anbefaler å investere i bitcoin, unngå fiat-penger

Ricardo Salinas Blego, Mexicos tredje rikeste milliardær, ga noen råd fredag ​​i en video han la ut på Twitter for å ønske sine følgere god ferie. Salinas er grunnlegger og styreleder i Grupo Salinas, en gruppe selskaper som er interessert i kommunikasjon, media, finansielle tjenester og detaljhandel. Ifølge Forbes Billionaires List er nettoformuen hans for tiden 13 milliarder dollar.

Et av de tre rådene han ga gjelder Bitcoin og sentralbanker. Milliardær sa:

Hold deg unna papirpenger. Dollar, euro, yen eller peso – alt er den samme historien. Det er falske penger laget av papir og løgner. Sentralbanker trykker mer penger enn noen gang før. Invester i bitcoin.

Dette var ikke første gang Salinas rådet folk til å kjøpe bitcoin. I november twitret milliardæren «Kjøp Bitcoin nå» og la merke til at USA «ligner mer og mer på ethvert annet uansvarlig tredjeverdensland». Han publiserte også en infografikk som viser det han beskrev som en “skala for falsk pengeskaping.”

I juni kunngjorde han planer om at banken hans skulle akseptere BTC. “Jeg anbefaler bitcoin, og banken min og jeg jobber for å være den første banken i Mexico som godtar bitcoin,” tvitret han. Han mener også at “Bitcoin er det nye gullet,” og bemerker at det er “mer bærbart.”

I desember kunngjorde Salinas at detaljhandelskjeden, Grupo Elektra, en av de ledende forhandlerne i Latin-Amerika, hadde begynt å akseptere bitcoin.

Er du enig med den tredje rikeste milliardæren i Mexico på fiat-penger og bitcoin? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *