UST Terra blir den første…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Det er trygt å si at DeFi har blomstret i det siste – Terras Stablecoin UST har raskt dukket opp som en sterk aktør innen DeFi, og svømmer blant et hav av sentrale mynter som Tethers USDT og Circles USDC.

DeFi omfavner helhjertet terrestriske skattkammer, og nye protokollintegrasjoner dukker opp raskere enn de fleste kan holde tritt med, noe som fører til at en terrestrisk statskasse omgår konkurrerende desentralisert DAI.

La oss ta en titt på Terra og USTs nylige vekst, og hva vi kan forvente av stablecoinen – og det bredere Terra Luna-økosystemet – fremover.

Terra er på en tåre i det siste…

Først og fremst har statsobligasjoner fått betydelig innflytelse fra innehavere av over-the-counter stablecoins som ønsker å maksimere avkastningspotensialet mens de balanserer risikoen ved plattformen. Terra Anchor Protocol har fungert som et verktøy som mange har vendt seg til de siste månedene for akkurat det; Anchor tilbød konsekvent en flat avkastning på 19,5 % på terrestriske statsobligasjoner, mens CeFi-plattformer som Celsius eller BlockFi var mindre aggressive i stablecoin-rater (Celsius, for eksempel, senket stablecoin-avkastningen i desember fra 10 % til rundt 8,5 %).

Dette åpnet døren for innehavere av stabile mynter med moderat risiko til å prøve Anchor. Bare ta en titt på veksten de siste månedene fra både innskytere og låntakere på Anchor Protocol-plattformen:

Relatert lesing | Milliardær Ricardo Salinas: Glem Fiat, kjøp Bitcoin i stedet

nye integrasjoner

Nye plattform- og protokollintegrasjoner ruller ut i et raskt tempo. Teamet vårt på NewsBTC dekket dybdedekning denne uken på NEAR-protokollstøtte for UST, og Binance ringte denne helgen med ny UST-støtte for BTC, USDT og BUSD handelspar.

I tillegg fortsetter UST å søke etter ny protokollintegrasjon på tvers av det tradisjonelle DeFi-landskapet: det har vært mye snakk om Abracadabra. Moneys nye “degenbox”, en inntektsgenereringsstrategi som lar brukeren utnytte stabil UST med den nå populære Abracadabra-mynten fra Magic Internet Money (MIM).

Selvfølgelig kan vi ikke utelukke Astroport, en automatisert market maker fra Terra-native (AMM) som fortsatt er i sine tidlige stadier – men som allerede har generert mer enn 1 milliard dollar i kapitaltilførsel. Denne utviklingen har brakt den originale Terra-plattformmynten, LUNA, til rekordnivåer. LUNA pådrar seg $1 i brent verdi med hvert preget gulvskap, noe som gjør det til et spenstig (men i det siste, deflasjon) token.

For å lære mer om den nylige oppadgående bevegelsen til Astroport og LUNA, sjekk ut NewsBTCs rapport forrige uke om akkurat det. Totalt sett, hvis Q4 2021 er noen indikasjon, er det mye for LUNA-holdere, UST-produksjonsgeneratorer og Terra Luna-monitorer å være begeistret for når vi nærmer oss 2022.

Terra Lunas LUNA-token så betydelig vekst i desember, delvis drevet av større adopsjon og integrasjon av UST-tokenet på tvers av DeFi-protokoller. | Kilde: LUNA-USD på TradingView.com

Relatert lesing | UAE-myndighetene har annonsert nye strenge tiltak mot svindlere med kryptovaluta

Utvalgt bilde av Pexels, diagrammer av TradingView.com Forfatteren av dette innholdet er ikke tilknyttet eller tilknyttet noen av partene nevnt i denne artikkelen. Dette er ikke økonomisk råd.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *