Willem-Alexander Bitcoin Code Netherlands

Willem-Alexander Bitcoin Code Netherlands

Nederlanders verdienen al miljoenen euro’s vanuit huis door gebruik te maken van deze maas in de wet om rijk te worden. Maar is het legaal?

Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, is bekend geworden als een brutale persoon die geen blad voor de mond neemt en het er geen moeite mee heeft om eerlijk te zijn over de manier waarop hij zijn geld verdient.

Vorige week was hij te gast bij talkshow M en hij sprak over een ‘maas in de wet om rijk te worden’. Hij zegt dat deze nieuwe mogelijkheid iedereen binnen 3–4 maanden miljonair kan maken. Koning drukte iedereen in Nederland op het hart snel van deze geweldige kans te profiteren voordat grote banken deze mogelijkheid voorgoed dwarsbomen.

Een aantal minuten nadat het interview was afgelopen, belde Triodos inderdaad op om te voorkomen dat het interview met Koning zou worden uitgezonden. Maar het was al te laat.

Dit is wat er precies is gebeurd:

Talkshow M presentatrice Margriet van der Linden nodigde Koning uit om in de uitzending tips over het opbouwen van vermogen te delen en Willem-Alexander onthulde een groot geheim.

“Ik ben succesvol geworden omdat ik snel en zonder aarzeling nieuwe kansen grijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een programma voor automatisch handelen in cryptovaluta dat Bitcoin Code heet. Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik druk iedereen op het hart om snel gebruik van deze kans te maken voordat banken deze mogelijkheid dwarsbomen.”

Margriet van der Linden geloofde haar ogen niet toen Koning zijn telefoon tevoorschijn haalde en kijkers liet zien hoeveel geld hij verdient met dit nieuwe programma waar iedereen in Nederland inmiddels over praat.

Image for post

Het item met Koning was afgelopen voordat hij alles precies kon uitleggen. Daarom hebben we een exclusief interview met de man zelf om meer over deze controversiële kans te weten te komen.

“Misschien heb je wel eens van Bitcoin Code gehoord. Dit is een nieuw platform om in cryptovaluta te investeren dat gewone mensen in Nederland, Azië en Noord-Amerika helpt om binnen een mum van tijd een fortuin op te bouwen. Mogelijk ben je sceptisch omdat het te mooi klinkt om waar te zijn.

Willem-Alexander vertelt verder:

“Dat snap ik omdat ik hetzelfde dacht toen een goede vriend me hierover vertelde. Maar nadat ik met eigen ogen had gezien hoeveel geld hij verdiende, moest ik het zelf proberen.

Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want ik heb nog nooit zo eenvoudig enorm veel geld verdiend. Met het programma dat automatisch handelt, verdien ik tienduizenden euro’s per dag. Het is op dit moment letterlijk de snelste manier om enorm veel geld te verdienen. En dit zal niet veel langer mogelijk zijn omdat steeds meer mensen deze kans ontdekken. Het kan ook zo zijn dat banken gaan dwarsbomen dat je van deze mogelijkheid gebruik kunt maken.”

Image for post

Je krijgt eerst een video te zien die de kracht van Bitcoin Code aantoont. De advertentie is groot en enorm opvallend, maar dat is nu eenmaal de manier waarop Amerikaanse bedrijven de aandacht trekken. Maar je hoeft naast de video alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen om meteen aan de slag te gaan.

(Tip: zelfs als je besluit om geen geld te investeren, raad ik je aan om je nu aan te melden. Dit is namelijk gratis en het kan voor Nederlanders op ieder moment onmogelijk worden om zich te registreren).

Image for post

Vervolgens wordt gevraagd om geld op je account te storten. Toen ik op de pagina was om het geld te storten, ging mijn mobiele telefoon over. Ik twijfelde of ik moest opnemen omdat het een internationaal nummer was, maar toen besefte ik dat het een telefoontje van Bitcoin Code moest zijn.

Image for post

Ja hoor, het was mijn eigen persoonlijke accountmanager. Zijn service was geweldig. Hij heeft me geholpen tijdens het hele proces om geld op mijn account te storten. Het bedrijf accepteert alle veelgebruikte creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express. Ik heb vervolgens het minimum bedrag van €300 op mijn account gestort.

Image for post

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte “automatisch handelen” van de software gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen €50 ingesteld. De software begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het begin was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt.” — Koning Willem Alexander

To register from here in Bitcoin Code

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *