Afrika forbereder seg på bitcoin…

Kontinentet har modne forhold for Bitcoin til å bli den mest populære måten å lagre og bevare verdier på.

Afrikanere får mest mulig ut av Bitcoin, og de innser raskt dette faktum og sprer ordet. De fleste av dem vet at våre korrupte «ledere» ikke vil omfavne El Salvadors velstandsvei, på grunn av deres egeninteresse. Ved å velge bort de eldre verdipapirbaserte finanssystemene som holder oss tilbake, vil vi skape den endringen vi ønsker å se.

Bitcoinere i Afrika bygger og deltar aktivt i denne fredelige monetære revolusjonen. La oss utforske egenskapene som vil sikre at flere afrikanere blir med i Bitcoin-standarden i 2022.

Trail Blazere

Afrikanere med appelsinpenger driver trenden mot hypervaluta ved å bygge infrastrukturen som trengs for å engasjere andre afrikanere med denne ideen hvis tid er inne.

Grunnleggeren av Ejara, Nelly Chateau Diop, er inspirasjonen for den globale plattformen hun bygger samtidig som hun styrker kvinner og jenter på kontinentet til å være alt de kan i denne nye industrien. Ejara-lommeboken samsvarer med Bitcoin-etosen “Ikke nøklene dine, ikke osten din.” Selvbevoktning vil flytte afrikanernes tankesett til selvsuverenitet, og sikre at de ikke gir sin hardt opptjente formue til banker i form av usikrede lån, også kjent som innskudd.

Brukereid Internett

Den nye infrastrukturen muliggjør talentfulle afrikanske artister, innholdsskapere og musikere Å utelukke meglerbyråer som tar en stor del av inntektene deres.

Raske betalinger på sosiale medieplattformer som Twitter gjør det mulig for folk å aktivt vokse samfunnet sitt mens de får betalt direkte for verdien de tilfører verden.

Strålende hoder, som tidligere Twitter-sjef Jack Dorsey som jobber fulltid på Bitcoin kl spiralDet vil garantert gi afrikanere større tilgang til internasjonale markeder som de tradisjonelt har vært marginalisert fra.

Afrikanske initiativer for afrikanere, som Bitcoin Developers Academy av Foody Diop, streber etter å lære afrikansk ungdom ferdighetene de trenger for å jobbe med Bitcoin.

Få betalt med bitcoin

Den nye normalen har sett at unge afrikanere går over til fjernarbeid, da jobbmuligheter på kontinentet er svært få, spesielt for gutter som utgjør den største demografiske gruppen. Number go up-teknologien har gjort dem oppmerksomme på muligheten til å få mest mulig ut av tiden og kreftene ved å betale dem i den mest verdifulle butikken på jorden, Bitcoin.

6. desember 2021, ta det med ro Han betalte verdens første lønn via Lightning. Dette er revolusjonerende ettersom afrikanere som jobber eksternt nå kan betales umiddelbart uten enorme servicegebyrer som belastes av Western Union, bryet med å bruke PayPal når de bestemte seg for å blokkere tilgang til midler, eller de flere arbeidsdagene det tar banker å behandle bankoverføringer med ublu gebyrer .

Å få betalt i bitcoin vil til slutt gjøre det mulig for afrikanere å spare mer siden ingen ønsker å selge dekningen. De vil selge beløpet de trenger på P2P-børser og oppbevare resten trygt i kjølelager eller maskinvarelommebøker som Coldcard.

De gratis nettkursene med studiepoeng ved Saylor Academy gir virkelig afrikanere en sjanse til å få høyere utdanning og derfor svært gode jobber i Bitcoin-økosystemet på internasjonalt nivå. Med høye arbeidsledighetstall i Afrika, er dette bare noen av veiene folk vil utforske for ikke bare å få endene til å møtes, men trives i denne nye industrien.

Som utdannet ved Pomp’s Crypto Academy med et fullt stipend, vet jeg på egenhånd den store verdien av å lære av trenere i verdensklasse. Å være en del av et lasernettverk fokusert på å levere verdi vil gi likesinnede afrikanere mulighet til å gjøre fremskritt og gi meningsfulle bidrag til feltet.

Brukervennlighet

Applikasjoner utviklet av Bitcoiners for å spesifikt gjøre folk om bord sømløse med alle tekniske aspekter som kjører sikkert på backend som f.eks. Hexa Lommeboken vil gjøre det lettere for millioner av afrikanere over hele kontinentet å kjøpe og holde bitcoin.

Å sende og motta sats med litt hjerteinfarktfri opplevelse som følge av svært lange adresser sikrer at landsbyen ‘Wanjiku’ eller ‘Akinyi’ kan bruke bitcoin uten å være redd.

Afrikanere som bor i diaspora kan enkelt sende Sats-meldinger til venner og familie, dessuten billig, som de mange video- eller lydsamtalene de bruker til å kommunisere med dem via WhatsApp, Signal eller Zoom. Verden blir en global landsby på grunn av pengeverdien som overføres gjennom verdensrommet umiddelbart.

Ikke stol på, sjekk

Teppe som “Squid Game” beviser for afrikanere at de må gå ned i Bitcoin-kaninhullet mens de gjør sin due diligence for å unngå svindel i kryptoområdet som kan føre til at de mister pengene sine, slik mange pyramidespill har gjort.

Kilde: CoinMarketCap

Anerkjente publikasjoner som gir legitimt pedagogisk innhold på innovative måter (f.eks. 21DaysOfBitcoin), sammen med konsistente rapporter om land, selskaper, ledere og kjendiser som velger å abonnere på Bitcoin på daglig basis, vil oppmuntre afrikanere til å fullt ut forstå legitimiteten til Bitcoin som beste eiendelen de har. De kan absolutt eie den.

Nivå opp

Å kjøpe og holde er den mest anbefalte strategien, men de med en litt høyere risikoappetitt kan tjene og låne på blokkjeden fra telefonene sine. Dette er en strategi som mange afrikanere kan bruke for å tjene penger, spesielt på grunn av de sammensatte fordelene som presser dem til en bedre økonomisk posisjon.

Etter Dan Hilds i to år en tur Om hvordan man tjener inntekter, ved å bruke strategier som dekkede samtaler, er en annen flott måte som afrikanere raskt kan dra nytte av for å lære av legitime industriledere og begynne å tjene mer kapasitet.

Wakanda for alltid

Fra gullalderen til Mansa Musa som den rikeste personen som noen gang har levd til den rikeste personen i dag og Forbes En 2021-person som kommer fra Sør-Afrika og eier Bitcoin, lærer afrikanere at de trenger å være på riktig side av historien under den største overføringen av rikdom i moderne tid.

Dette er et gjesteinnlegg fra Guantai Kathurima. Meningene som uttrykkes er deres egne og gjenspeiler ikke nødvendigvis meningene til BTC Inc Bitcoin Magazine.

Dette innholdet er levert av Bitcoin Magazine: Bitcoin-nyheter, artikler, diagrammer og guider. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *