AscendEX viser Sidus Heroes Token, …

Pressemelding. AscendEX har gleden av å kunngjøre inkluderingen av Sidus-instrumenttoken, SIDUS, og styringstoken SENATE i handelsparene SIDUS/USDT og SENATE/USDT fra og med 29. desember kl. 14.00 UTC.

Sidus Heroes er et flerspiller online rollespill (MMORPG) med romtema. Sidus Heroes finner sted i metaversen, med interstellar utforskning og kamper. Bosetningen i Sidus Heroes er styrt av en sterk politisk og økonomisk struktur, med et oppdrag om å bygge et blandet nettverksøkosystem bestående av nærings-, utdannings- og underholdningssektorene. Sidus Heroes er resultatet av et av de største samarbeidene i NFT-området, der dusinvis av fagfolk og fellesskapsmedlemmer fra forskjellige felt kom sammen for å lansere det som nå er bransjens første WebGL, AAA-nivå, play to earn, NFT RPG-spill.

Hver spiller i Sidus Heroes har muligheten til ikke bare å fordype seg i selve spillet, men også å tjene og samle økonomiske belønninger. Sidus Heroes sine interne økonomiske og finansielle modeller gjør det mulig å skape insentiver for alle spillere, og gir unike muligheter til å tjene SIDUS gjennom hele spillet.

Sidus Heroes-teamet består av et stort antall svært dyktige blokkjedeutviklere, som har mange års erfaring med å bygge DeFi- og NFT-produkter, samt mange tradisjonelle spillutviklere, som gir global ekspertise innen teknologi og design.

Sidus Heroes gir mye mer enn bare en fantastisk spillopplevelse for spillere som ønsker å dra nytte av metaverset. i dybden, Sidus Heroes har som mål å revolusjonere DeFi-økosystemet, som bevist av dens fortsatte innovasjoner innen oppdrett, handel og kjøp i spillet, alt takket være DeFi-teknologier. Fremtiden for blockchain-basert spill er virkelig parallell med veksten til DeFi-industrien – Sidus Heroes er et godt eksempel på dette.

SENATE er et styringstoken som gjør det mulig for spillere å ha en stemme når de tar kritiske plattformbeslutninger. Kraften til en spillers stemme vil avhenge av mengden tokens som SENATET har. Flere av disse eiendelene betyr at han kan utøve mer innflytelse i spillet. I tillegg til disse verktøyene kan SENATE-tokens også brukes til å kjøpe forbruksvarer og akseleratorer, som kan forbedre spillerens fremgang på plattformen. SIDUS er et ERC-721-token og vil være tokenet for metaverse-spill og har et bredt utvalg av verktøy som vil komme godt med når spillet er lansert.

AscendEX er glade for å inkludere SIDUS og SENATE for å støtte veksten av det større GameFi-økosystemet.

Om AscendEX

AscendEX er en global finansiell kryptovalutaplattform som betjener mer enn én million institusjonelle og individuelle selgere med ressursene til å få mer verdi fra kryptoinvesteringene sine. AscendEX-plattformen fungerer som bindeleddet mellom sentralisert og desentralisert finans, med tilgang til marginer, futures og spothandel, en robust lommebokinfrastruktur og støtte for mer enn 200 bransjeledende blokkjedeprosjekter, som alle genererer bransjeledende avkastning og returnerer i tillegg. Drive veksten av kryptoøkosystemet. I et forsøk på å dyrke skalerbare og sikre former for desentralisert finans, har AscendEX dukket opp som den ledende ROI-plattformen innen “initielle utvekslingstilbud” ved å støtte noen av bransjens mest innovative prosjekter fra DeFi-økosystemet.

For å lære mer om hvordan AscendEX utnytter beste praksis fra både Wall Street og kryptovaluta-økosystemet for å trekke ut den høyeste verdien per dollar for sine brukere, vennligst besøk:

For mer informasjon og oppdateringer, vennligst besøk:

Nettsted: https://ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEXEenglish

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Sidus Heroes

Sidus Heroes er en MMORPG med et romtema. Dette spillet foregår i et metaverst rom med interstellar utforskning, kamper og bosetting, og er styrt av en detaljert politisk og økonomisk struktur. SIDUS er resultatet av et av de største samarbeidene i NFT-rommet. Dusinvis av fagfolk fra forskjellige felt og et stort antall av deres støttespillere samlet seg for å lansere det første WEBGL-, AAA-, Play-to-Earn- og NFT RPG-spillet ved å bruke de nyeste blockchain- og spillteknologiene.

For mer informasjon og oppdateringer, vennligst besøk:

Nettsted: https://sidusheroes.com/

Twitter: https://twitter.com/galaxy_sidus

Discord: https://discord.com/invite/PGD4bq7jE4

Medium: https://medium.com/sidus-nft-heroes


Dette er en pressemelding. Lesere bør utvise due diligence før de foretar seg noen handlinger i forbindelse med arrangøren, noen av dens tilknyttede selskaper eller tjenestene. Bitcoin.com er ikke ansvarlig, direkte eller indirekte, for noen skade eller tap forårsaket eller påstått å være forårsaket av eller i forbindelse med bruk av eller tillit til innhold, varer eller tjenester nevnt i pressemeldingen.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *