FTX Exchange oppfordrer banker som…

Den Bahamas-baserte kryptovalutabørsen FTX har utstedt en oppfordring til alle banker som kan være interessert i å akseptere stablecoins for en belønning på 1 million dollar.

FTX tilbyr en appetittbelønning for banker som er villige til å akseptere stablecoins

FTX kunngjorde tirsdag via sin offisielle Twitter-konto. Ifølge PostBørsen ser frem til å inngå en slags partnerskapsavtale med banker fra forskjellige regioner. Men avtalen vil sikre at disse bankene vil akseptere stablecoins fra brukere fordi de når rimelig raskere innskudd og uttak og er nær null.

FTX lanserte også ideen om å tilby en premie på 1 million dollar til hver bank som søkte fra hver region. Innlegget antyder imidlertid også at 1 million dollar ikke er normen da børsen kan være villig til å vurdere å tilby mer.

Kunngjøringen fra børsselskapet kommer etter at administrerende direktør Sam Bankman-Fred reiste bekymringer og oppfordret til behovet for større regulatorisk klarhet for at kryptovalutaindustrien skal trives videre.

Åpenbart, FTX ved sin eskalerende samtale Mål Et publikum som ikke vil være begrenset til USA alene, men som også inkluderer andre banker som også er åpne for å ta imot stablecoins.

I 2021 fikk stablecoin seriøs oppmerksomhet fra amerikanske regulatorer. En gang i november ga presidentens arbeidsgruppe for finansmarkeder ut en rapport som antydet at utstedere av stabile mynter bør være gjenstand for “passende føderalt tilsyn”-kontroll akkurat som vanlige konvensjonelle banker gjør.

På samme måte antydet finansdepartementets undersekretær for lokal finans, Nili Liang, også andre lover som kan påvirke mynter.

FTX Exchanges innlegg som kaller ut banker som kan akseptere stablecoins, og lokker dem med premiepenger på en million dollar, har dukket opp for første gang på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *