Her er en rimelig forventning om…

Den anerkjente kryptoanalytiker Benjamin Cowen setter noen realistiske forventninger til en interoperabel Polkadot (DOT) blokkjede innen 2022.

I en ny strategiøkt ser Coin på Polkadot i Ethereum (DOT/ETH)-paret for å måle styrken som en alternativ valuta.

Ifølge Cowen går DOT i det minste opp og ned mot Ethereum i motsetning til mange andre altcoins som gradvis blør.

“Selvfølgelig, det vi må se på og holde et øye med er DOT/ETH-verdien. Nå er hovedtesten for en god altcoin at den stort sett i det minste er en oscillator mot Ethereum. Hvis den kan” ikke svinge mot Ethereum, hva er da poenget? Du risikerer mer med mindre belønning. Så det er fortsatt håp her om at DOT faktisk er en oscillator mot ETH, men det er for tidlig å si det ennå.

Analytikeren sier at mens DOT-prisytelsen sannsynligvis ikke var minneverdig tidlig i 2021, danner interoperabilitetskjeden til slutt en langsiktig stigende struktur. Quinn sier at helt nye høyder realistisk sett kan brytes i første eller andre kvartal neste år.

“Vi vet at i løpet av de siste månedene har DOT ikke prestert så godt som noen av de andre Layer 1-lagene vi så på. Men jeg vil fortsatt hevde at på makroskalaen setter vi generelt høyere lavverdier. Virkelig , som ser ut til å ha nådd toppen med langsom opptrend til rundt $50-$60-området …

Jeg mener, det kan ta en stund selv om Bitcoin forblir relativt bullish, noe jeg håper det vil gjøre. Det kan ta litt tid før DOT kan gå tilbake til disse nivåene. Vi kan målrette oss mot første eller andre kvartal 2022…

Jeg håper DOT vil forbli på oppsiden og til slutt vil vi se det bryte ut til alle tiders høyder når vi nærmer oss 2022.»

de

Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovalutaer eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock/Cristina Conti

Dette innlegget er en rimelig spådom for Polkadot (DOT) i 2022, ifølge kryptoanalytiker Benjamin Quinn, som først dukket opp i The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *