Hva er sannsynligheten for Cardano…

Cardano handles for $1,46 i skrivende stund. Selgerne dukket opp i $1,6-området og presset prisen ned til $1,46. Dette var et sterkt støttenivå, men nedtrenden på høyere tidsrammer er ikke over ennå for Cardano.

Det var imidlertid noen oppmuntrende tegn. Inn i 2022 kunne en bullish bitcoin se ADA bryte gjennom til nedsiden, slik den gjorde tidligere i år.

ADA – 1-dagers diagram

Kilde: ADA / USDT på TradingView

Laveste svingninger og topper på henholdsvis $1,02 og $3,1 ble brukt til å plotte Fibonacci retracement-nivåene. Nivået på 23,6 % var i konvergens med støtten for høyere tidsramme på $1,45. Også området $1,71-$1,8 var også et område hvor selgere var veldig sterke tidligere.

På prisdiagrammet har likheten mellom prishandlingen de siste ukene vært ganske lik prishandlingen i mai og juni. Det er også kontekstuelle forskjeller. Forskjellene er som følger. I mai ble eksplosivpumpen etterfulgt av et raskt salg. I september møtte $3 og salget var sterkt opp til $1,9, noe sakte tilbakeslag, så et nytt kraftig salg i november med $1.

Likhetene er innslag av to-trinns trendlinjemotstand (blå og hvit) og likheten i varighet. 42 og 43 dager med nedadgående trend, og 52 dager med mindre alvorlig salg. Men spørsmålet er – kan dette skje igjen?

Logikk

Kilde: ADA / USDT på TradingView

Muligheten kunne ikke utelukkes ennå, men de kontekstuelle forskjellene var også store. Når det er sagt, er $1,46-området et sterkt område som sannsynligvis ikke vil bli brutt i et enkelt forsøk.

DMI viste en oppadgående trend på gang, mens Awesome Oscillator også indikerte et skifte i momentum da den krysset nulllinjen for å vise en bullish reversering.

Når det er sagt, spratt CMF-indikatoren fortsatt ubestemt mellom +0,05 og -0,05. Uten sterk etterspørsel vil ADA neppe stige over $1,5. Den ordren eksisterte ikke ennå, ifølge CMF.

konklusjon

Som vist i diagrammene, kunne ADA ha sett en avvisning i $1,5-regionen og en høyere bunn på $1,3, før den rally igjen i de kommende ukene. Om det vil skje innen 11. januar kan diskuteres, men det har vært noen bemerkelsesverdige likheter i prishandlinger som er verdt å utforske.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *