Mørke prins Ozzy…

Ozzy Osbourne avduket nylig sin egen private samling av NFT ‘CryptoBatz’ til minne om den beryktede forestillingen i 1982 i Des Moines, Iowa, der den kontroversielle sangeren slo hodet på et flaggermus.

Et CryptoBatz forhåndssalg er nå åpent gjennom prosjektets Discord-kanal, med salget som finner sted i januar 2022, ifølge rullende stein.

9 666 unike “CryptoBatz” NFT-enheter

Ozzys kommende sett med 9 666 unike NFT-er laget av heavy metal-ikonet selv vil være tilgjengelig for kjøp neste måned.

“CryptoBatz er et latterlig hjerneprosjekt for NFT-samlere og -fans. Designet hyller et av mine mest ikoniske øyeblikk på scenen og er en mulighet til å få et sjeldent stykke kunsthistorie. Jeg elsker det,” la heavy metal-ikonet til, begeistret for utgivelsen av NFT-er som har kraften til å transformere NFT-er fra andre grupper.

Hver av de 9 666 NFT-ene vil gjøre det mulig for myntsamlere å utstede en ekstra NFT ved å aktivere CryptoBatz-funksjonen for å “knippe” og bytte med en annen NFT fra deres digitale lommebok.

Kalt “MutantBatz” – disse nye NFT-ene vil kombinere egenskapene til begge prosjektene.

Så langt har Bored Ape Yacht Club, SupDucks, Cryptotoadz og det fjerde mystiske NFT-prosjektet alle gått sammen for plussfunksjonen.

Ancient Batz

“Jeg har prøvd å delta i et NFT-arrangement en stund, så da jeg spurte Sharon en kjedelig juleape etter flere mislykkede forsøk på å kjøpe min egen, og hun sa nei, bestemte jeg meg for å lage min egen,” sa Ozzy .

I tillegg til samlingen avslørte Ozzy også planene sine om å lansere “AncientBatz” – en skattejakt for CryptoBatz-innehavere, med virtuelle Batz som distribuerer verden rundt på skjulte steder.

AncientBatz vil hver kunne bite opptil 100 NFT og avle 100 MutantBatz.

CryptoBatz-forhåndssalget har allerede åpnet gjennom prosjektets Discord-kanal.

i følge rullende stein2500 ekstra garanterte CryptoBat-hviteliste-kort for forhåndssalg vil bli gjort tilgjengelig eksklusivt gjennom samme kanal.

The Prince of Darkness Ozzy Osbourne annonserte debuten til sin ‘CryptoBatz’ NFT-samling på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *