Ozzy Osbourne avslører Cryptobatz…

Den engelske singer-songwriteren og tidligere Black Sabbath-lederen Ozzy Osbourne har avslørt at han har gitt ut en ikke-fungibel token-gruppe (NFT). Osbourne annonserte lanseringen på Twitter sammen med en Rolling Stone-artikkel som viser 9666 NFT-racketfall neste år.

Prince of Darkness fra Heavy Metal lanserer Cryptobatz NFT Collection

Etter at kjendiser strever etter å bruke ikke-fungible tokens (NFT), blir Ozzy Osbourne med på kampen med sin kommende «Cryptobatz»-samling, ifølge en Rolling Stone-artikkel publisert 27. desember. Osborne fortalte også fansen via Twitter-kontoen sin og ba følgerne hans følge den offisielle Cryptobatz Twitter-kontoen. I vanlig Prince of Darkness-stil er kvitre:

Jeg lanserer et prosjekt for NFT. 9 666 unike flaggermus bygget virkelig for deg…gå og følg @Cryptobatznft…

Ozzy Osbourne avduker Cryptobatz NFT-prosjekt som hyller det karakteristiske flaggermusbittet

I følge Rolling Stone-forfatteren Nick Riley er NFT-er en referanse til den gang Osborne nappet flaggermus på scenen i 1982. Rock and roll-sangeren er også Fortelle Fansen hans er på Twitter for å bli med på Cryptobatz NFT Discord-serveren for en forhåndssalgs hviteliste. Imidlertid var ikke alle fornøyde med Prince of Darkness beslutning om å prege NFT-ene.

En person svarte til Osbourne på Twitter: “Jeg oppfordrer deg til å vurdere miljøskaden NFT og krypto gjør på planeten.” “Som jeg var en som hevder å bry seg om global oppvarming og ødeleggelsen av jorden,” enkeltperson la til.

Cryptobatz NFT Discord tiltrekker seg tusenvis av medlemmer, NFT-er kan bli til “Mutantbatz”

Den offisielle Cryptobatz NFT Twitter-kontoen avslørte at Discord-serveren nådde 11 000 medlemmer på mindre enn 24 timer. – Samfunnet vi bygger er fantastisk [and] For å feire gir vi bort 100 mint spots før salget,” Twitter-konto Han sa tirsdag ettermiddag. I tillegg har prosjektet et nettsted cryptobatz.com med skaperne av prosjektet, veikartet og “Mutantbatz”.

Ozzy Osbourne avduker Cryptobatz NFT-prosjekt som hyller det karakteristiske flaggermusbittet

Osbornes Cryptobatz NFT-nettportal viser at NFT-er tilbyr noe som ligner på Bored Ape Yacht Club (BAYC) sin evne til å transformere seg til mutante aper. Cryptobatz kan forvandles til Mutantbatz som lar eiere få en spesiell NFT i tillegg til originalen etter å ha blitt “bitt”. Det er også et “Ancientbatz”-spill, som gir kryptobatz-eiere eksklusiv tilgang til en “livsforandrende skattejakt”.

“Jeg har prøvd å delta i NFT-arrangementet en stund, så da jeg spurte Sharon en kjedelig juleape etter flere mislykkede forsøk på å kjøpe min, og hun sa nei, så jeg bestemte meg for å sette opp min egen,” Osborne sa i Rolling Stone-artikkelnotater. Den animerte rockestjernen la til:

Cryptobatz er et hjerneprosjekt for NFT-samlere og fans. Designet hyller et av mine mest ikoniske øyeblikk på scenen og er en mulighet til å få et sjeldent stykke kunsthistorie. Jeg elsker ham.

Hva synes du om Ozzy Osbournes introduksjon av NFT-gruppen hans kalt Cryptobatz? Fortell oss hva du synes om det i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *