Terra Weekly Crypto Update: Luna…

Hei alle sammen, dette er KashRon her fra Kash DeFi Team, i et eksklusivt samarbeid med CryptoDaily™.

På denne ukens episode av Terra Weekly. La oss først se på Lunas pris, som er opp nesten 40 % denne uken til rundt $86 i dag. Dette er flott med tanke på at Bitcoin har vært i et trangt sted så langt den siste måneden, ned 1% for uken, og Ethereum ned nesten 2% denne uken. Dette er viktig fordi det viser Lunas frakobling fra de bredere kryptomarkedene, noe som er et godt helsetegn. Og en stor del av dette er fordi Lunas pris i stor grad er påvirket av gulvhandelen med treasury, som bør stige kontinuerlig i fremtiden ettersom den blir mer etablert i kryptoverdenen. Husk at statsobligasjoner allerede er den største desentraliserte stabile mynten.

Jeg har også hørt fra flere kilder at Terra samler inn ganske mye finansiering, så det er sannsynligvis folk som leder denne nyheten, og det er grunnen til at vi ser en rekordhøy prislapp. Vi får se, men jeg stoler på kildene mine på dette.

Jeg vil faktisk nevne noe spesielt her: Terra har offisielt blitt den nest største smarte kontraktsplattformen etter total låst verdi, ifølge data levert av Defi Llama. Dette betyr at Terra nettopp har gått forbi Binance smartkjeden, noe som er utrolig.

Her er en bemerkelsesverdig tweet fra Do Kwon om all positiviteten som skjer i Terra-økosystemet akkurat nå. Han sier “10 milliarder TVL for anchor_protocol. Det ble raskt den primære avkastningen for alle kryptovalutaer.” Rope ut til Matt Cantieri, daglig leder for Anchor Protocol, og hele teamet er der.

Deretter vil du se Anchor-innskuddet og låneprosenten her. Mens Terras pris nådde et rekordhøyt nivå denne uken, viser den en betydelig forskjell mellom innskudds- og låneaktivitet. Dette skyldes i stor grad lanseringen av Astroport og bevegelsen av mye kapital inn i systemet deres. Dette er imidlertid en svært viktig metode, og det blir tatt ut penger fra avkastningsreserven for øyeblikket. Se på innskudds-/låneforholdet ditt, da det bestemmer den generelle helsen til Terra-økosystemet.

Første nyhet i dag, Astroport har fullført den første fasen av lanseringen. Astroport er en desentralisert børs opprettet av et team finansiert av Delphi Digital, en av de største og mest respekterte kryptoinvestorene i verdensrommet, og en av de tidlige investorene i Axie Infinity. Til nå har de fleste brukt Terra Swap på Terra-økosystemet som deres dex, men det er relativt enkelt i funksjonalitet. Astroport tilbyr et mye kraftigere utvalg av muligheter og har sitt eget ikon.

Etter det listet Nexo Luna på sin plattform. Dette er enormt fordi Nexo er en av de største utlånsprotokollene i verden, sammen med Celsius og BlockFi. Lunas inkludering gir eksponering for eiendeler og inntektsgenereringsevner til en bred brukerbase.

Da vil du se flere tegn på adopsjon her, ettersom NEAR-protokollen har annonsert at den integrerer terrestriske reservoarer på tvers av økosystemene deres. I nærheten er en Layer 1 blockchain på en veldig vennlig måte, som å bruke desentraliserte apper uten å koble til lommeboken. Det er også hash og bevis på innsats, og det er en av de sjeldne blokkjedene som har den statusen sammen med Harmony One. Med deres godkjenning av gulvskap, er dette bare et godt eksempel på å ta i bruk gulvskap hver uke. I tillegg har OkCoin, en stor global kryptovalutabørs, også lagt til Terra. Nøkkelen er å se om statsobligasjoner kan bli fremtidens fremste stabile mynt og et handelspar mot andre kryptovalutaer slik bindingene er i dag.

Og nå ville jeg bare inkludere noen bemerkelsesverdige nyhetskanaler som dekker Terra denne uken på CNBC og Investing.com. Det er alltid flott å se ukrypterte medieporter som dekker Terra, og hver uke vil jeg prøve å finne dem når det er mulig å vise deg.

Det er det for meg i dag alle sammen. God jul og godt nyttår, og følg med på neste episode av Terra Weekly.

Ansvarsfraskrivelse: Denne videoen er kun gitt for informasjonsformål. Den er ikke gitt eller ment å brukes som juridisk, skattemessig, investerings-, finansiell eller annen rådgivning.

Disse kryptonyhetene er levert av Crypto Daily™. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *