Topp 5 Metaverse kryptovalutaer med …

Crypto Metaverse-myntene er ganske populære akkurat nå, med mange prosjekter som har opplevd enorme prisgevinster de siste månedene. En måte å identifisere de mest populære kryptovalutaene på er å se på deres 24-timers handelsvolum til den totale markedsverdien. La oss ta en titt på de fem beste kryptovalutaene fra Metaverse med det høyeste forholdet mellom handel og markedsverdi, rangert fra lavest til høyest.

Sandbox (SAND) – 0,31 ($1,7 milliarder / $5,5 milliarder)

Sandbox er den ledende Metaverse kryptovalutaen på markedet for øyeblikket. Har 3D Metaverse av høyeste kvalitet bygget med Unity. Selv om det kan ha et relativt lavt volum til markedsverdi-forhold, husk at SANDs verdsettelse er i milliardklassen.

Siden Sandbox har en nedlastbar klient, har den uslåelig kvalitet sammenlignet med andre Metaverse-prosjekter.

Sandbox lar brukere kjøpe og investere tomter, og gir en spillopplevelse som inkluderer oppdrag, spill og utfordringer for å tjene belønninger.

En mulig årsak til dagens økning i volum for SAND er Snoop Doggs tweet om The Sandbox:

Hvis du gikk glipp av forrige ukes nyheter, ble The Sandboxs spesielle Snoop Dogg-rom, kalt Snoopverse, annonsert.

Sandboxen har også SAND-tokenet, som er den opprinnelige valutaen på plattformen. I skrivende stund handles SAND for 5,99 dollar, med et 24-timers handelsvolum på 1,79 milliarder dollar.

Markedsverdien er 5,5 milliarder dollarDu kan kjøpe SAND på Binance, KuCoin, Huobi Global, Bithumb, Gate.io, FTX, Uniswap, Gemini, Kraken og mer.

Verasity (VRA) – 0,38 ($66 millioner / $164 millioner)

Deretter har vi Verasity, en produktlagsprotokoll og plattform for e-sport og videounderholdning. VRA er et Ethereum-basert token hvis oppgave er å øke engasjementet og inntektene for utgivere og annonsører.

VRA har en Proof of View-protokoll som sikrer at faktiske mennesker ser videoene, og forhindrer uredelig trafikk fra roboter. Verasity har også Adstack-, Videospiller- og VRA-belønninger som en del av produktnivået.

Verasity TV er et av VRAs flaggskipprodukter, som lar brukere tjene tokens bare for å se innhold.

En mulig årsak til det økte volumet av VRA i dag er at de fullførte sitt veikart for fjerde kvartal, og vellykket integrering av Brightcove-markedets annonseteknologistabel. Brightcove er en plattform for levering av videoinnhold som har vært i drift siden 2004.

I skrivende stund handles VRA for $0,04173, en økning på mer enn 5% de siste 24 timene. Den har et 24-timers handelsvolum på 77 millioner USD med en markedsverdi på 172 millioner dollar.

Du kan kjøpe VRA fra mange store børser, inkludert KuCoin, Gate.io, Uniswap, Bittrex og mer. Hvis du er i USA, anbefaler vi KuCoin eller Uniswap.

Alien Worlds (TLM) – 0,43 ($98 millioner / $202 millioner)

Alien Worlds er det mest populære spillet på WAX-blokkjeden og et av de mest populære myntmarkedsførerspillene på denne listen. Det er et blokkjedebasert Play-to-win NFT-spill som lar brukere mine Trillium (TLM).

Spillere kan velge en planet å gruve og tjene TLM ved å gruve med verktøyene deres. Alle får en gratis spade til å begynne med, men gruvekraften deres er minimal. Brukere kan kjøpe bedre gruveverktøy for høyere fortjeneste.

merkelige verdener maleri

En av de unike aspektene ved spillet er hvordan brukere kan kjøpe land og belaste andre for å utvinne landet deres. For de som ønsker å kjøpe landet, koster den billigste på markedet 18 500 Wax å skrive, omtrent 8 400 dollar.

Spillere kan reise til forskjellige planeter, alle desentraliserte autonome organisasjoner (DAO). Disse DAO-ene mottar daglig Trillium gjennom smarte kontrakter, og spillere kan også få en del av TLM hvis de er en del av DAO for denne planeten.

Alien Worlds er for tiden vertskap for en gratis giveaway som varer til 14. januar.

TLM handles for øyeblikket til $0,2222, med et 24-timers handelsvolum på $116 millioner og en markedsverdi på 203 millioner dollar.

Du kan kjøpe TLM på Binance, KuCoin, FTX, Bittrex, Poloniex, PancakeSwap og mer.

CryptoPlanes (CPAN) – 0,43 ($10M / $24M)

Som navnet antyder, er Crypto Planes et blokkjedebasert flyspill bygget på Binance Smart Chain. Den har metaverser med NFT-fly. CryptoPlanes utvider CryptoCity Metaverse, og har også grunnlagt det populære racingspillet CryptoCars.

Kjernen i spillet dreier seg om NFT-fly som spillere kan kjøpe ved hjelp av CPAN. Det koster 500 CPAN (omtrent $1000) å kjøpe et fly eller en blind kiste som belønner deg med et tilfeldig fly. Når du har kjøpt flyet, kan du dele det og fullføre oppdrag for å øke nivået og tjene belønninger.

CryptoPlanes er et høyt rangert spill, med over 212 000 spillere, 127 000 fly og over 17 millioner transaksjoner i spillet.

Den nylige økningen i volum skyldes sannsynligvis CryptoPlanes’ Twitter-kunngjøring angående flyplasslanseringen.

Det vil gjøre det mulig for flyplasser å dele avkastning for investorer og tillate deres innehavere å tjene CPAN for hvert fly som fylles på flyplassen deres.

I skrivende stund handles CPAN til $1,57, med et 24-timers handelsvolum på $11 millioner. Den har en markedsverdi på 24 millioner dollar og en sirkulerende forsyning på 15,6 millioner CPAN.

Du kan kjøpe CPAN på PancakeSwap, BKEX, DODO BSC og ZT.

SushiSwap (SUSHI) – 1,14 ($1,3 milliarder / $1,1 milliarder)

Sushi Swap er en desentralisert børs som gjør det mulig for brukere å bytte, tjene, akkumulere, låne ut, låne og dra nytte av alt på én plattform. SushiSwap er en fellesskapsdrevet plattform bygget på Ethereum-blokkjeden.

SushiSwap ligner på Uniswap og har et lignende brukergrensesnitt. Hovedforskjellen mellom de to er at SushiSwap inkluderer en rekke menyer, beskjæringsalternativer og mer.

Den 25. desember kunngjorde SushiSwap sin Onsen-pool, som for tiden har over 946 % APR. For øyeblikket har SushiSwap dusinvis av likviditetspooler tilgjengelig på tvers av flere kjeder, som viser størrelsen på plattformens økosystem.

I skrivende stund handles SUSHI for 9,22 dollar, med et 24-timers handelsvolum på 1,3 milliarder dollar. Den har en markedsverdi på 1,1 milliarder dollar, og en sirkulerende forsyning på 127 millioner dollar.

Du kan kjøpe SUSHI på Binance, Coinbase Exchange, Gate.io, FTX, KuCoin og mer.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg oppdatert med de siste nyhetene om kryptovaluta!

De 5 beste Metaverse-kryptovalutaene dukket deretter opp med det største handelsvolumet i forhold til markedsverdi først på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *