Viseleder i styret i Alibaba og…

Den kinesiske regjeringen har gjort sitt beste for å slå ned på kryptovaluta. Til tross for dette har bransjen utviklet seg enormt og fanger fortsatt fantasien til mange. Zhou Tsai, som tilfeldigvis er konserndirektør for den kinesiske e-handelsgiganten Alibaba Group, er den siste som har delt sine følelser på Twitter med tre enkle ord, og sa – “Jeg elsker krypto.”

Tsai stigende på kryptovaluta

Den siste Ju Tsai kommentar Kryptovalutaer må skape vanvidd i mikrobloggområdet. For det første er Tsai en taiwansk milliardær som også eier NBAs Brooklyn Nets.

Interessant nok er Brooklyn Nets-snikskytteren Kevin Durant en investor i Coinbase. NBA-stjernen og hans selskap, Thirty-Five Ventures, inngikk nylig et strategisk partnerskap med en kryptovalutabørs.

Dessuten er dette ikke første gang at Tsai uttaler seg til fordel for kryptovalutaer. I et intervju med Sporticos Brendan Covey i august snakket administrerende direktør om konvergensen mellom media, sportsbetting og kryptovaluta. var hans ord,

“Mediene, sportsbetting, kryptovaluta – vi ser at alle disse tingene går litt sammen,” forklarte Tsai. “Du kan ikke snakke om sportsbetting i disse dager uten å tenke på hvordan det påvirker medierettighetene dine. Kanskje, for bettingfanbasen, ville det vært interessant å introdusere litt kryptovaluta.”

Trieste Alibaba med kryptering

Til tross for Tsais nylige kommentarer om kryptovaluta, har Alibaba trukket seg vekk fra industrien. I september i år kunngjorde e-handelsgiganten at den ville slutte å selge spesialisert gruveutstyr som svar på People’s Bank of Chinas strenge politikk.

Selskapet avslørte at det vil avvikle driften av to klasser – Blockchain Miner Extensions og Blockchain Miners. Alle kryptovalutaer som Bitcoin, Ether, Quarkcoin og Litecoin har også blitt forbudt på alle plattformene.

2021 kan markeres som et år hvor den kinesiske krigen mot Bitcoin (BTC) og den bredere kryptovalutaen intensiverte. Nedslaget mot gruvedrift og handel med kryptovaluta startet i mai og ble raskt intensivert. Dette var et ødeleggende slag for landets økosystem. Den nye innstrammingspolitikken var en gang en voksende gruvescene som nesten utslettet institusjonell gruvedrift av kryptovaluta.

Dermed kommer det ikke som noen overraskelse at Alibabas eksperiment med kryptering er over, foreløpig i alle fall. Men metaverset er en helt annen dimensjon, og landets teknologigiganter, inkludert Alibaba, er opptatt av å utforske muligheter. Faktisk har mange selskaper hastet til varemerkeforespørsler knyttet til metaverser.

Utvalgt bilde med tillatelse fra BusinessInsider

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *