Bransjeekspert diskuterer…

Bitcoin, den største kryptovalutaen, har vært på en vill tur siden starten. Ulike kritikere og tilhengere av kryptovaluta har dukket opp gjennom årene. En av hovedkritikkene var at BTC ikke har noen egenverdi. Overraskende nok mener noen at BTC bør prises til null.

tjene verdt

Serumbidragsyter JHL dukket opp i et intervju med Kitco News’ David Lin, hvor han blant annet diskuterte nytten av Bitcoin.

For øyeblikket er mange andre mynter eller prosjekter mer nyttige enn BTC. Det kan ikke benektes dette. På spørsmål om prisen på bitcoin bør være null fordi den ikke har noen egenverdi, uttalte den unge ingeniøren,

“Det er et interessant spørsmål … Det er ting som kom ut før Bitcoin som kan være i en lignende situasjon, som gull og de tingene er åpenbart veldig verdifulle nå. Så jeg tror det ikke nødvendigvis betyr at prisen på Bitcoin må være null.”

Det bør bemerkes at Kongens mynt startet på $0. Men over tid har den fått verdi, og den viser for tiden rundt $50K. Konseptet med null har imidlertid forverret seg tidligere.

Nassim Taleb, kjent forfatter av prestisjetunge bøker som Black Swan og Skin in the Game, Tror Den virkelige verdien av Bitcoin er ikke høyere enn null.

Men gitt den høye institusjonelle bruken av BTC kombinert med økende inflasjon, er det usannsynlig at BTC vil forlate det 5-sifrede merket. Her er en annen katalysator.

bygge bro over gapet

Når det gjelder transaksjonshastigheter og kostnader, la bidragsyteren til at Bitcoin “alltid vil være en av de raskeste og billigste transaksjonene.” så også,

“Du kan ikke si at det samme vil gjelde for noen annen token. Det er bare fordi Bitcoin er så stort og så godt støttet nå at jeg tror at enhver blokkjede som kommer ut sannsynligvis vil ha en stor bro fra Bitcoin til blokkjeden.”

Han la til at uavhengig av den økte konkurransen i økosystemet, er det sannsynlig at andre mynter vil ha en måte å koble Bitcoin til dem på.

Inklusive. Et massevanvidd over Bitcoin har spredt seg det siste tiåret. Det er vanskelig å spekulere i om denne kryptovalutaen vil bli en global reservevaluta eller et allment akseptert verdilager som gull.

Å skaffe formuer eller ødelegge gjør noen investorer engstelige, men andre ønsker å jage muligheten til å tjene store fortjenester på å investere i bitcoin. Det er ubestridelig at Bitcoin fortsetter å få oppmerksomhet rundt om i verden, enten det er for de ovennevnte brukstilfellene eller som en revolusjonerende teknologi, og som en investering er det absolutt mindre risikabelt i 2021 enn det var i 2012.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *