Dette ble nylig lagt til Metaverse Meme…

Med antallet kryptovalutaer som slippes hver dag, er det ingen mangel på enhjørningsprosjekter som ser enorme prisøkninger like etter lansering. The world of Capybara er et nylig utgitt Metaverse-meme som ble oppført på CoinMarketCap for fem timer siden. Den har allerede fått over 800 % i pris med en fullt utvannet markedsverdi på 2,4 millioner dollar. La oss ta en titt på Capybara og symbolet CAPY og se hva all hypen handler om.

Hva er capybaraens verden?

The world of Capybara er et Solana-basert ikon som ble lansert 29. desember og oppkalt etter verdens roligste dyr. CAPY er en Metaverse og Meme-mynt med et slagord som sier: “Kjøp, behold, sov.”

Som en del av veikartet ser Capybara-teamet på å utvikle NFT-ene og Capybara-spillet i fase to og tre av veikartet.

For øyeblikket er teamet i sin første fase, som inkluderer å oppnå en markedsverdi på $50 millioner, en CEX-notering, varer og en ny markedsføringskampanje.

Er Capybara World en god investering?

Siden Capybara ikke sponser denne artikkelen og heller ikke eier noen CAPY for øyeblikket, vil jeg gi deg min ærlige mening om dette prosjektet.

Ved å bruke analysemetoden beskrevet i min forrige artikkel om Metaverse Cryptocurrency Analysis Strategies, la oss ta en titt på Capybara.

Det første røde flagget er mangelen på en hvitbok som tydelig beskriver prosjektets visjon. Den eneste dokumentasjonen jeg klarte å finne er veikartet som kort beskriver prosjektplanene.

Den andre faktoren å vurdere er det relativt lave volumet på bare $37 000 når du skriver. Det skal bemerkes at den lave omsetningen er typisk for et prosjekt som nylig ble lansert. I tillegg er en del av det reduserte volumet fordi CAPY kun er tilgjengelig for kjøp på Raydium og Dexlab, ikke den mer populære DEX som PancakeSwap.

Noen av Capybaras fordeler inkluderer høykvalitets nettstedsdesign og det faktum at CAPY er bygget på Solana, noe som gjør det mer attraktivt for investorer som leter etter Solana-baserte prosjekter.

Hvis du ønsker å kjøpe CAPY, sørg for at du lager en Solana-lommebok som Phantom, og overfør deretter de originale Solana USDC-myntene til lommeboken din. Til slutt, gå til Raydium eller Dexlab og kjøp CAPY via USDC trading par.

Du kan også overføre innfødte Solana-mynter til Phantom-lommeboken din via en børs som Binance, deretter konvertere SOL til USDC på Raydium, og deretter kjøpe CAPY gjennom USDC.

siste tanker

Sammenlignet med noen av de andre symbolene der ute, virker ikke Capybara som et så dårlig spill, spesielt med en fullt utvannet markedsverdi på bare $2,5 millioner i skrivende stund.

Selv om det lave handelsvolumet er ganske alarmerende, gir det bare mening fordi dette er et helt nytt token som ble lansert for bare fem timer siden.

Hvis du er ute etter et prosjekt med høy risiko og høy avkastning med lav markedsverdi, kan CAPY være et godt valg. Husk at det er et spill på slutten av dagen, siden teamet er anonymt og enkelt kan trekke teppet ut under prosjektet.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg oppdatert med de siste nyhetene om kryptovaluta!

Det nylig lagt til innlegget til Metaverse Meme Coin, som fikk mer enn 800 % i løpet av de siste 24 timene, har dukket opp for første gang på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *