Topp 5 kryptovalutaer…

Mens vi forbereder oss på 2022, er her en liste over 5 mynter du bør investere i.

1. Ethereum – stjernen i showet

Ethereum-blokkjeden er stolt av å være en “global programmerbar blokkjede” som er i stand til å være vert for en rekke applikasjoner. Kryptovaluta brukes til å bety mer enn penger gjennom sin anvendelse i desentralisering og forstyrrelse av ulike bransjer. Selv om den har fulgt Bitcoins vei, har den utmerket seg som kilden til de fleste finansielle tjenester, spill og applikasjoner i kryptoområdet. Den kan opprettholde et sikkert nettverk på grunn av blokkjedens desentraliserte natur.

Blokkjeden drives av Ethereum (ETH)– Dens opprinnelige valuta. Det preges med hver blokk og distribueres til gruvearbeiderne. Det er ingen grense for mengden eter som kan preges, og tilgangen er satt til å øke med 4,5 % hvert år. To ETH-mynter preges i hver blokk. Hver protokoll eller applikasjon på nettverket bruker eter. Jo mer blokkjede som brukes, jo større etterspørsel etter eter, og jo høyere verdi. ETH er for tiden verdsatt til $4 056,72 på tvers av børser og kan kjøpes på alle børser kjent for mennesket. Det er nest etter BTC med en markedsverdi på 482,2 milliarder dollar.

2. Bitcoin – Forventet å nå 100+

Siden lanseringen i 2009, har bitcoin nådd toppen mer enn fem ganger, og nådde et rekordhøyt nivå på $69 045 den 10. november 2021; Omtrent 31 000 dollar enn 100 000 dollar. Bitcoin (BTC) Det forventes å nå $100 000 i 2022, men denne prestasjonen vil avhenge av mange faktorer. Bitcoin handles for øyeblikket til $50 186, noe som betyr at hvis du kjøper nå, er det potensial for å lage X2. En av faktorene som driver prisen på Bitcoin er markedsetterspørselen som en annen ressurs. Dette betyr at jo mer etterspørsel etter Bitcoin, jo høyere er prisen. Og med begrenset tilbud, jo nærmere Bitcoin kommer sine grenser, jo høyere vil prisen være. Bortsett fra markedets etterspørsel, kan marginale produksjonskostnader også påvirke prisen. Hvert år opplever Bitcoin en vekst på 200 %. Dette fikk regjeringer og institusjoner til å forstå alt om kryptovaluta og blokkjedeteknologi. Dette har imidlertid ført til flere reguleringer som kan få prisen til å gå opp eller ned. Med den nåværende tilstanden til den globale økonomien har Bitcoin presentert seg som en redningsmann. Institusjoner, investorer og myndigheter lagrer nå verdier med Bitcoin. Selv om den globale økonomien har stabilisert seg og alt er tilbake til det normale, vil tilliten til Bitcoin fortsette. Med den nåværende økningen i bruken av Bitcoin for betaling og lagring av verdi, vil prisen stige på lang sikt ettersom etterspørselen øker. Et godt eksempel på dette er El Salvador, som brukte Bitcoin som verdilager.

På samme måte vil den økte bruken av Bitcoin i spekulasjoner og derivater påvirke prisen. Bitcoin dukker nå opp i futures trading, noe som gjør det til mer enn bare et verktøy. Alle disse faktorene vil bidra til hvordan prisen på Bitcoin vil bevege seg i 2022. Men skjønner ikke når prisen krysser 100 000 dollar. Det er veldig mulig. Bitcoin har en markedsverdi på 948,5 milliarder dollar. Den er til salgs på hver utvekslingsplattform.

3. BNB – Kontinuerlig vekst av BSC

Binance Coin (BNB) Det er det originale tokenet til Binance-børsen. Den støtter Binance-økosystemet. Den ble lansert i 2017 og ble utstedt under en Initial Coin Offering (ICO) mellom slutten av juni og begynnelsen av juli 2017 for 11 cent. Femti prosent av den totale forsyningen i ICO ble solgt, 10% ble gitt til engleinvestorer, og de resterende 40% ble tildelt grunnleggerteamet. Det er et begrenset tilbud på 200 millioner BNB-er i omløp. Dette er i konstant nedgang på grunn av forbrenningshendelser i tid. Under myntbrenningen bruker Binance 20 % av inntektene sine til å kjøpe tilbake og brenne BNB-mynter. Det er lagt opp til at dette skal fortsette inntil 50 % av sirkulasjonsmengden er ødelagt. Dette begrenser tilbudet og fører til knapphet og øker prisen. Ettersom BSC (Binance Smart Chain) fortsetter å vokse, vil etterspørselen, adopsjonen og prisen på BNB også vokse. Det skal imidlertid bemerkes at BNB er ikke-inflasjonær. Den rangerer for tiden på tredjeplass etter Ethereum og Bitcoin, med en markedsverdi på 91,3 milliarder dollar. Det handles for $543,57 på Binance, gate.io, Coinsbit og CoinTiger.

4. Solana – Økosystemvekst, hovedutfordringen for langsiktig Ethereum

Solana er et datanettverk med åpen kildekode som tar sikte på å øke hastigheten på transaksjoner og samtidig sikre desentralisering. Den ble utviklet i 2017 av Anatoly Yakovenko. Solanas nettverk kan validere mer enn 50 000 transaksjoner per sekund med mindre enn en krone per transaksjon. Den bruker en Proof of Stake-gruvemodell for å validere transaksjoner, generere nye mynter og overvåke mengden i omløp. Denne modellen lar eiere delta i sine tokens og bli revisorer. Som validatorer tjener de belønninger og deltar i transaksjonsgebyrer.

På grunn av dens evne til å utføre de samme funksjonene som Ethereum-blokkjeden, tror mange at den kan ta over fra Ethereum. I likhet med Ethereum er den i stand til å samhandle med smarte kontrakter. Som et resultat har den mange bruksområder, alt fra investering i apper og spill til DeFi, DEX, sosiale medier, etc., og NFT-prosjektet, Degenerate Ape Academy, er lansert. Den erstatter Ethereum blockchain med antall transaksjoner per sekund, hastighet, transaksjonsgebyrer og gruvemodell. Med mindre Ethereum-blokkjeden tar proaktive skritt, vil disse faktorene hjelpe den til å være en verdig konkurrent til Ethereum-blokkjeden. bruke plattformen Solana (SOL) som et originalt symbol. Dette tokenet brukes til å betale transaksjonsgebyrer og spill.

Den kan også brukes til å delta i plattformens styring. Innehavere kan stemme på oppgraderinger, rettelser og fremtidige tilbud til fellesskapet. Av de 489 millioner handelsordningene er 260 millioner soler allerede på markedet. Det er for tiden rangert på femteplass med en markedsverdi på 61,3 milliarder dollar. En koster 198,4 dollar. Det er notert på Binance, MEXC Global, Huobi Global, KuCoin og Coinbase Exchange.

5. Terra – fanfavoritt, sterke bruksfakta, og endelig se mainstream-anerkjennelse

Enkelt sagt er Terra en blokkjede der stablecoins kan lages. Det er en åpen kildekode Layer 1-protokoll som gjør det mulig å lage stablecoins knyttet til fysiske valutaer eller eiendeler. Disse stablecoinene kan handles, brukes, lagres og byttes på plattformen.

Terra blockchain vinner allerede innpass over hele verden som en DeFi-tjenesteleverandør og stabil betalingsplattform. Imidlertid er det fortsatt i utvikling og utvidelse. Terra bruker LUNA som sitt opprinnelige token og for å holde stablecoins stabile. Den totale forsyningen av LUNA er mindre enn én milliard.

LUNA utfører ulike funksjoner, inkludert betaling av transaksjonsgebyrer, absorpsjon av volatilitet og lagring. Den brukes også til å delta i administrasjonen av plattformen. Eiere kan opprette og stemme på forslag i fellesskapet. jordmåne) Den koster 98,8 dollar, og er rangert som niende med en markedsverdi på 36 milliarder dollar. Den finnes på OKEx, MEXC Global, Binance og Osmosis.

Husk at kryptovalutaplassen er veldig risikabel og flyktig – bare en brøkdel av pengene du har råd til å tape. Invester klokt.

De 5 beste kryptovalutaene å investere i for 2022 dukket opp for første gang i Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *