USAs senator på krypto: Vi trenger ekte …

Den amerikanske senatoren Elizabeth Warren har hevdet at kryptovaluta ikke er en vei til finansiell inkludering slik kryptoforkjempere hevder. “Bitcoin-eierskap er mer konsentrert i den øverste 1% av dollar,” sa hun, og understreket behovet for “virkelige løsninger for å få det finansielle systemet til å fungere for alle, ikke bare de velstående.”

Senator Elizabeth Warren på Crypto og Bitcoin

Den amerikanske senatoren Elizabeth Warren (D-MAS) kommenterte kryptovaluta, bitcoin og finansiell inkludering tirsdag. hun twitret:

Kryptovalutaindustrien hevder at krypto er veien til finansiell inkludering, men bitcoin-eierskap er mer konsentrert i topp 1% av dollar. Vi trenger reelle løsninger for å få det finansielle systemet til å fungere for alle, ikke bare for de velstående.

Kommentaren hennes kom som svar på en artikkel i Wall Street Journal som hevdet at den øverste 1% av bitcoin-innehavere “kontrollerer en større andel av kryptovalutaen enn dollarandelen til rikere amerikanske husholdninger.” Med henvisning til en studie fra National Bureau of Economic Research skrev forfatteren at “de 10 000 beste bitcoin-kontoene har 5 millioner bitcoins, som er omtrent 232 milliarder dollar.”

Flere Twitter-brukere svarte på senator Warrens tweet. En bruker sa til Massachusetts-senatoren: “Dette er ikke sant. Tilførselen av stabile bitcoin betyr at eierskapet blir mindre konsentrert over tid i takt med adopsjonen, bruken og verdiskapingen. Det er ikke noe annet alternativ for å fikse problemet med utskrift. penger som fører til en usynlig skatt på gjennomsnittsborgeren.»

En annen bruker twitret til senatoren: “Argumentet ditt er feil. Så jeg må anta at du ikke forstår at BTC ikke er ‘alle kryptovalutaer’ – det er BTC. Du gjenkjenner bare BTC som ‘kryptovaluta’ mens du ignorerer en hele fremvoksende ‘kryptoindustri’ som er avhengig av BTC. om å konvertere verdien til deler av en krone.»

Dessuten minnet noen senator Warren om at kryptovaluta er desentralisert og er for alle, ikke bare for de velstående. Noen har stilt spørsmål ved påstandene i Wall Street Journal-artikkelen. Mange har beskrevet senatoren fra Massachusetts som «uvitende» og «manipulerende», og understreket behovet for utdanning.

Senatoren ba nylig regulatorer om å “stramme skruene” på stablecoins og desentraliserte finansplattformer “før det er for sent.” Hun sa, “Davi er den farligste delen i kryptoverdenen.” I juli oppfordret USAs finansminister Janet Yellen til akutt politikkavbøtende risiko for kryptovaluta.

I september lobbet den Securities and Exchange Commission (SEC) for å ta opp problemet med utveksling av kryptovaluta og høye transaksjonsgebyrer. Hun understreket også den gang at kryptovaluta ikke er en vei til finansiell inkludering.

Hva synes du om kommentarene til senator Elizabeth Warren? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *