5 mest populære Metaverse Crypto Crypto…

Binance Smart Chain er en av de mest populære plattformene for å lansere nye Metaverse kryptovalutaer. BSC har lave avgifter og raske transaksjoner, noe som gjør den til en ideell blokkjede for DeFi- og GameFi-prosjekter. Denne artikkelen dekker de fem mest populære Metaverse-myntene på Binance Smart Chain, rangert etter brukeraktivitet i 7 dager, fra lavest til høyest.

SecondLive (SLT) – 40K

SecondLive beskriver seg selv som et mangfoldig virtuelt 3D-rom hvor du kan bli en perfekt virtuell avatar. SecondLive er et skuespill på Second Life, som gir brukerne en virtuell virkelighetsplattform for å gjøre sine villeste drømmer til virkelighet.

SecondLive lar brukere lage avatarer i Metaverse og muliggjør flere virtuelle rom, inkludert opplevelser som spill, konserter, workshops og mer. I tillegg har SecondLive en NFT-markedsplass hvor alle kan kjøpe, selge og handle digitale eiendeler.

SecondLive-økonomien består av et SLT-token og et insentivtoken kalt Bean. SLT er den opprinnelige valutaen på plattformen, mens Beans oppmuntrer brukere til å samhandle med plattformen, noe som også muliggjør innsats for SLT.

SecondLive er den åttende mest populære dApp på Binance Smart Chain, med over 40 000 brukere den siste uken.

Crypto You (BABY) – 80K

Crypto You er det første spillet basert på Metaverse-serien på smartkjeden Binance. Spillet lar spillere tilkalle søte karakterer med barnetema, fullføre daglige oppdrag og erobre monstre. Spillere kan også bli med i lagkamper ved å bygge sine egne hærminifigurer for å beseire den mørke kraften.

Brukere kan koble til The Crypto You dApp via en nettleserbasert lommebok som MetaMask og samhandle med økosystemet. I tillegg inkluderer The Crypto You en markedsplass hvor brukere kan bytte NFT for barnas karakterer og tjene penger på det.

BABY er det primære tokenet på Crypto You-plattformen og brukes som den originale kryptovalutaen på NFT-markedet og for interaksjon med spillet.

Husk at BABY er det originale symbolet til BabySwap, den automatiserte markedsmakeren og desentraliserte NFT-børsen på Binance Smart Chain.

Crypto You er den femte mest populære dApp på Binance Smart Chain, med over 80 000 brukere den siste uken.

Kingdom of Elfin (ELFIN) – 97 tusen

Elfin Kingdom er et av de raskest voksende Metaverse-kryptoprosjektene på Binance Smart Chain, med over 97 000 brukere de siste syv dagene. Kingdom of Elfin er en kombinasjon av DeFi- og NFT-beskjæring med konkurransedyktig esports-stil.

Elfin Kingdom er et nettleserbasert spill som brukere kan koble til via en lommebok som MetaMask. Spillet har en 2D Metaverse-stil som ligner på de gamle Gameboy Pokémon-spillene.

Flere bygninger er tilgjengelige for brukere å utforske, for eksempel bank, butikk, torg og mer. Totalt sett har Elfin Kingdom eksepsjonell design og gameplay, og jeg anbefaler på det sterkeste å sjekke ut spillet. Husk at du må betale en liten avgift.

Brukere kan begynne å tjene med en gang ved å fullføre daglige oppgaver som å dele spillet på sosiale mediekanaler, fange Elfins og fullføre utfordringer i Elfin Forest.

ELFIN er plattformens opprinnelige valuta som kan vinnes gjennom aktiviteter i spillet eller veddemål på BNB, BUSD, USDC, USDT eller GGG.

Elfin Kingdom er det fjerde mest populære dApp på Binance Smart Chain og det tredje mest populære spillet på denne listen. Den har fått de fleste brukerne de siste dagene, så det er definitivt verdt å se dette prosjektet nøye.

MOBOX: NFT Farmer (MBOX) – 157K

Som navnet antyder, lar MOBOX NFT Farmer brukere produsere gård ved å bruke MOBOX NFT-er. Det er et gratis-å-spille Blockchain-basert Metaverse-spill som kombinerer DeFi og GameFi laget av MOBOX-plattformen.

MOBOX er en fellesskapsdrevet GameFi-plattform bygget på Binance Smart Chain. Den har MOMOverse, som inneholder en rekke blokkjedebaserte spill.

MOMOverse tilbyr en rekke funksjoner. Det inkluderer NFT Marketplace, Block Brawler, MBOX-delingssystem, Farm NFTs og Moversity.

Noen av de kommende funksjonene til MOMOverse inkluderer DAO/governance-systemet, et spill kalt ChainZArena som er det første inaktive RPG-spillet på tvers av plattformer, og MOland, et eviggrønt land som venter på å bli oppdaget.

MOBOX er den tredje mest populære appen på Binance Smart Chain, etter Bomb Crypto og PancakeSwap.

Kryptobombe (BCOIN) – 213k

Den nest mest populære Dappen på Binance Smart Chain er Bomb Crypto, et Play-to-Earn NFT-spill bygget med Unity som lar brukere administrere bomberhelter, utforske Metaverse og beseire sjefer for belønninger.

Brukere kan tjene NFT-artikler ganske enkelt ved å spille spillet og deretter selge sine digitale eiendeler i markedet for profitt.

Bomb Crypto har BCOIN-tokenet, som ble kjøpt fra blant annet PancakeSwap. For å begynne å spille, må spillerne kjøpe 1 bombehelt, som koster 10 BCOIN, omtrent $50 ved skriving.

Som det mest populære Metaverse-prosjektet på Binance Smart Chain på dette tidspunktet, er Bomb Crypto et utmerket alternativ for de som ønsker å komme på beina med NFT-er og kryptospill.

Videre er den relativt lave inngangskostnaden på $50 mer fornuftig enn noen andre prosjekter som noen ganger krever tusenvis av dollar for å begynne å spille.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg oppdatert med de siste nyhetene om kryptovaluta!

De 5 mest populære Metaverse-kryptovalutaene på Binance Smart Chain dukket først opp på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *