Bitcoin ‘kan bryte $200 000 for…

Det siste året har vært ganske bra for kryptovalutaer. Det ser imidlertid ikke ut til å ende godt for Bitcoin da det har fortsatt å handle i rødt de siste dagene. Den øverste digitale eiendelen er ned 2,8% den siste uken og er i underkant av $47 500 i skrivende stund.

Selv med bjørnene som haster, ser det ut til at de bullish forventningene til noen Bitcoin-entusiaster vedvarer inn i neste år. Ta for eksempel den tidligere amerikanske presidentkandidaten, Brock Pierce, som sa i en uttalelse at $200 000-regionen er innen rekkevidde for Bitcoin neste år, forutsatt at optimale forhold vedvarer.

Kryptovaluta-entusiaster, som også var med å grunnlegge Block.One, bemerket i et nylig intervju med Fox Business at nåværende og anslått inflasjon forårsaket av overtrykk av fiat-penger vil være hoveddriveren bak prisøkningen på digitale eiendeler.

“Jeg ville ikke bli overrasket om vi ser en bitcoin-pris over $100.000. Det er til og med tenkelig at det kan bryte $200.000 for et øyeblikk.”

Pierces prognose kan få litt vekt fra det faktum at amerikansk inflasjon nådde et 39-års høyde forrige måned på 6,8 % etter at Federal Reserve lovet et år med maksimal pengeutskrift for å gi stimulans til den koronavirus-rammede økonomien.

Entreprenøren bemerker også at Bitcoin virkelig ikke kan gi en sikring mot tradisjonelle eiendeler på grunn av dens volatilitet og lite regulering. Det er imidlertid fortsatt en attraktiv investering på grunn av sin høye avkastning sammenlignet med gull og eiendom.

Å fjerne den regulatoriske barrieren for bitcoin kan også være et positivt skritt mot større adopsjon og prisvekst ifølge Pierce, som la til at lovgivere først må være fullstendig informert før bransjespesifikke meninger og lover dannes. Han sa, og trakk frem nylig kritikk av senator Elizabeth Warren,

“Jeg oppfordrer henne til å holde seg informert. Jeg er glad hun tok seg tid til å lære. Jeg er glad hun tok seg tid til å danne seg en mening, men sørg for at du får riktig informasjon før du gjør det.”

En svært lik spådom ble gjort av Pierce på slutten av fjoråret da han, som mange andre, annonserte Bitcoins uunngåelige vei til $100 000 innen utgangen av 2021. Vel, slutten er nesten her og kryptovalutaen nærmer seg, nærmere halvparten den verdien.

På den annen side har imidlertid verdsettelsen av kryptovalutaen vokst med 72,8 % det siste året. Det har også utkonkurrert mange investeringsaktiva som en gang ble ansett som lønnsomme.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *