Her er Bitcoins ‘verdisone’…

On-chain analytiker Will Clemente avslører hvilket nivå Bitcoin (BTC) prisen sannsynligvis vil øke rundt.

Clemente først Sier Hans 493 900 følgere på Twitter anser $45 000-$40 000 bitcoin-prisen som “lokal verdiområde” gitt de rådende markedsforholdene.

“…Personlig ser jeg på middel-lav 40-tallet som et lokalt verdiområde, mens en utvinning på rundt 53K er i ferd med å få fart igjen.

Så med det i tankene: å kjøpe over det ville være å kjøpe når momentum er gjenvunnet etter å ha brutt ut av verdiområdet.»

Verdisonen eller verdisonen er nivået som de fleste handelsvolumene oppstår rundt.

Clemente også Sier Dette “trykket” på Bitcoin bygger seg opp etter at den store kryptoaktivaen stupte mer enn 15 % på 30 dager. Bitcoin handles for $47 724 i skrivende stund.

“Presset på Bitcoin vokser.

Spørsmålet er når og i hvilken retning den vil bli utgitt?

Spørsmålet som stilles her er et retorisk spørsmål. For å prøve å forstå aggressiviteten til posisjonering overvåker vi derivatdata som finansiering, likvidasjonsnivåer, kjøp/salg-forhold, etc.»

bilde
kilde: Glassnode via WClementeIII/Twitter
bilde
kilde: Glassnode via WClementeIII/Twitter
bilde
kilde: Glassnode via WClementeIII/Twitter
bilde
kilde: Glassnode via WClementeIII/Twitter

Finansieringsrente over null indikerer at den rådende trenden er bullish mens rentene på negative nivåer indikerer at den rådende sentimentet er bearish.

En økende finansieringsrate indikerer også en oppadgående trend, mens en lavere finansieringsrate indikerer en bearish trend.

Når kjøp/salg-forholdet eller åpen rente øker, betyr det at det er støtte for den rådende kurstrenden mens det motsatte er tilfelle for lav åpen rente.

Likvidasjonsnivåer kan påvirke prisen uansett, da de sannsynligvis vil føre til en kort klem eller en lang klem.

Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk ut de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock/kkssr/Konstantin Faraktinov

Innlegget her er ‘verdiområdet’ til Bitcoin når BTC faller, ifølge On-Chain-analytiker Will Clemente dukket først opp i The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *