OpenSea fryser 2,2 millioner dollar i stjålne midler…

Hans verdifulle NFT-gruppe, Art Gallery-eier Todd Kramer, ble stjålet fra den varme lommeboken hans i går, så OpenSea frøs stjålne eiendeler verdt rundt 2,2 millioner dollar.

NFT OpenSea-markedsplassen har frosset 16 ikke-fungible (NFT) tokens etter at de ble stjålet i går fra en kunstgallerioperatør i New York.

I alt er den stjålne Klonks, syv mutante aper yachtklubb og åtte kjedelige aper yachtklubber for tiden verdsatt til rundt 615 ETH ($2,28 millioner) og kan nå ikke handles på OpenSea.

Toddkramer.eth-kontoen, som er knyttet til Ross + Kramer Art Gallery i New York, lanserte en serie tweets detalj De 16 NFT-ene som ble stjålet fra hans varme lommebok og ber Med OpenSea og NFT-fellesskapet til hjelp. Mens NFT-fellesskapet var usympatiske med traderens situasjon, har OpenSea suspendert handel med stjålne gjenstander.

Frysningen i kjøp og salg av NFT-er har ført til at noen tradere fordømmer mangelen på desentralisering, en av de verdsatte aspektene ved kryptovalutaindustrien. 1 Twitter-kommentator kw.sol Han sa, “Hvem var i stand til å fryse n? Virker som en anti-kryptovaluta ber tredjeparter om å gjøre dette, og ideelt sett burde de ikke være i stand til det.”

Den berømte programvareingeniøren Grady Bush snakket om mangelen på desentralisering i dette tilfellet da han hengt:

“Hva opprører meg. Her trodde jeg at kode er loven og at en av ideene til kryptovalutaer er å eliminere enhver mulighet for sentralisert intervensjon.

En hot wallet er en type programvarelommebok for kryptovaluta som er koblet til Internett – oftest MetaMask – når enheten den er installert på er tilkoblet.

Kramer twitret at han mistet gruppen sin gjennom en phishing-svindel som fikk tilgang til den varme lommeboken hans etter at han klikket på en ondsinnet lenke. Tweeten ble slettet etter den harde stikkingen i kommentarfeltet. Kramer nylig kvitre 31. desember ble han overrasket over reaksjonen:

Mens Kramer har liten mulighet til å gjenopprette stjålne NFT-er, fremhever hans erfaring viktigheten av riktig operasjonell sikkerhet (opsec) som kryptovalutahandler eller NFT-samler. Han sa at han lærte en lekse om OPEC i å håndtere verdifulle kryptovalutaer da han gjorde det. kvitre i går:

“Erfaringer. Bruk en solid portefølje…”

En hard lommebok, også kjent som en kald lommebok, er en kryptolommebok som ikke går på nett før den kobles manuelt til en datamaskin og da må hver transaksjon godkjennes med fysiske knapper. Harde lommebøker er et bedre tiltak enn hete lommebøker for å sikre kryptoaktiva.

Kramers prøvelse er ikke en unik opplevelse for NFT-handlere, spesielt de som er kjent med Bored Ape Yacht Club-gruppen.

26. desember ble NFT-samler bergpay.eth Han sa Han led en lignende skjebne som Kramer da 5 Jungle Freaks og 2 Sandbox NFT-er ble stjålet fra Ethereum-lommeboken hans og ENS-domenet hans ble flyttet til en ny adresse.

30. november oppsummerte Twitter-kontoen friesframe en profil frustrasjon De kan slå eieren av en NFT hvis de finner ut at favorittgjenstandene deres er stjålet fra den varme lommeboken.

OpenSea har ikke frosset NFT-er for bergpay eller friesframe ennå.

Dette innholdet ble levert av Cointelegraph.com News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *