Oracle Altcoin Chainlink (LINK) …

Verten for den populære kryptokanalen Coin Bureau sier at prishandlingen til Chainlink (LINK) fortsatt beveger seg oppover til tross for de humpete siste månedene.

I en ny video forteller Coin Bureaus pseudonyme vert Jay til sine 1,81 millioner abonnenter at LINK var en het altcoin tidlig i 2021, men roet seg i siste halvdel av året.

“Til tross for alle Chainlinks kunngjøringer, partnerskap, oppdateringer og utviklinger, er LINK bare opp 50% siden starten av 2021.

Det er mye mindre enn omtrent alle andre kryptovalutaer, og til og med noen aksjer.

Så, hva gir? “

For det første er LINK DeFi [decentralized finance] Kode.

DeFi har vært hot i 2020 og tidlig i 2021, men hypen har stilnet i løpet av det siste halve året eller så.»

Jay forklarer også hvordan teamet bak Chainlink solgte LINK, noe som forårsaket massivt salgspress på Oracle Altcoin.

“Chainlink-teamet har solgt millioner av LINKer for å finansiere Chainlinks nåværende drift og fremtidige ekspansjon.

på den tiden [before the team began selling LINK], var den sirkulerende forsyningen av LINK rundt 400 millioner.

I dag er LINKs sirkulerende forsyning like nord for 467 millioner.

Nå, forutsatt en gjennomsnittspris på rundt $20 per lenke, utgjør dette mer enn $1,3 milliarder i salgspress,

Han er virkelig gal.”

Jay forklarer så at dette salgspresset er fordelaktig for Chainlinks langsiktige prishandling, men skadelig på kort sikt.

En annen driver for LINKs relative underprestasjoner er statusen som en “spekulativ investering”, som Jay detaljer.

“Den primære brukssaken for LINK er å betale for en desentralisert datafeed, som kreves for å kjøre nesten alle desentraliserte applikasjoner.

I teorien øker dette etterspørselen etter LINK, noe som får prisen til å stige.

Men i praksis har det nesten ingen effekt fordi LINK ikke er lovlig betalingsmiddel.

Som sådan blir enhver LINK som brukes til å betale for datastrømmer, deretter solgt av nodeoperatører, og dette salgstrykket oppveier kjøpstrykket som genereres av DApps [decentralized applications] som opprinnelig kjøpte LINK.

For øyeblikket er den eneste driveren for etterspørselen etter LINK spekulative investeringer, og det ser ut til at mange private investorer tar pengene sine andre steder.»

Til tross for det vanvittige salgspresset og nedgangen i finansieringen av private investorer, tror Jay fortsatt at LINK snart vil nå alle tiders høyder.

“LINK er fortsatt i en klar oppgående trend, i motsetning til mange andre kryptovalutaer som ikke har kommet seg helt etter det massive krakket i mai.

Hvis denne opptrenden fortsetter, kan Chainlink nå alle tiders høyder i løpet av de kommende månedene, forutsatt at oksemarkedet fortsetter. “

Chainlink handles til $20,22 i skrivende stund, ned 1,51% fra i dag.

Jeg

Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk ut de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock / klyaksun

Oracle Altcoin Chainlink (LINK) er fortsatt i en “klar opptrend” ifølge Currency Bureau – og her er når den nådde all-time highs i The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *