Redusert dominans eller fleksibilitet, …

Siden begynnelsen av 2021 har Bitcoin vært hele kryptomarkedet for mange investorer. Det ville ikke være feil å si at dette var sant før i mai, da BTC-dominansen nådde et rekordlavt nivå på 40 % i løpet av den måneden. Og mens det holdt et nivå mellom 40-50 % i andre halvdel av 2021, nådde det bunnen igjen nylig.

Bitcoin-dominans via Arcane Research

Dette betyr i utgangspunktet at det har vært en gevinst for altcoins, da den fallende dominansen til BTC vil øke markedsandelen til andre mynter. En fersk rapport fra Arcane Research bemerket,

“I løpet av de første fem månedene av året så Bitcoin et jevnt tap av dominans, da tradere handlet altcoins mens Bitcoin steg over tidligere høyder. Disse månedene så en blanding av “dumme” pumper i meme-mynter og styrken til Ethereums DeFi.”

Når det gjelder pris, la oss huske at BTC startet på nivåer nær $29 000 1. januar i år. Vel, etter å ha rørt ATH på $69.000 i inneværende kvartal, svever mynten mellom $46.000 – $47.000 i skrivende stund.

Det store spørsmålet gjenstår imidlertid om 2022 blir starten på et okseløp etter en treg vinter. Spesielt Stefan Rost, den tidligere administrerende direktøren for Bitcoin.com og administrerende direktør i Hydro Labs, spådde at kryptovalutamarkedet ville “komme ut” neste år, knuste håpet om et rally. Han sa,

“Vi må være forsiktige fordi neste år vil det være et utvendig gulv. Vi vil gå ned. Det kan ikke alltid være høyt. Vi var her i 2017 og 2018, vi hadde en stor boom og vi gikk ned.”

Til tross for dette håper flertallet av respondentene i PlanB-undersøkelsen at innen vi når desember 2022, vil bitcoin nå et prisnivå på mellom $100.000 og $200.000.

Imidlertid er Bitcoin Proof-of-Work-konsensus fortsatt oppe til debatt. I et nylig intervju med CNBC tok Lou Kerner, partner i Blockchain Coinvestors, opp det og sa:

Arbeidsbevis i dag fra [cryptocurrency] Mange av investeringsfellesskapet ser negativt på gruvemaskiner på grunn av energien de bruker.»

Og, la han til, energi kan bli mindre bekymringsfullt neste år.

Når det er sagt, har Bitcoins motstandskraft i møte med den nylige Covid-bølgen blitt hyllet av CoinDCXs Sumit Gupta. Han sa,

Mange tror at forstyrrelser fra koronaviruspandemien, inkludert økonomiske svingninger forårsaket av Omicron-variabelen, vil påvirke veksten negativt. Bitcoin har imidlertid vist sin styrke i møte med disse utfordringene, mens andre investeringsdestinasjoner har lidd.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *