The Saudi Electricity Company utnevner en ny konsulent i…

Styreleder for US Securities and Exchange Commission (SEC), Gary Gensler har nå lagt til et nytt medlem til sitt lederteam. Det nye tillegget identifisert som Corey Frayer har blitt utnevnt til konsulent for kryptorelaterte saker og politikkutforming.

SEC utnevnte Cory Fryer og noen andre

Utnevnelsen av Cory Fryer ble kunngjort av Securities and Exchange Commission (SEC) torsdag med påstander om at han vil overta stillingen som seniorrådgiver for å overvåke byråets kryptovaluta. Men Frayer er ikke helt ny i denne typen kartlegging. Etter å ha fungert som seniorpolitisk rådgiver sammen med representantene Maxine Waters og Brad Miller i House Financial Services Committee, har han også fungert som medlem av Senatets bankkomité.

I mellomtiden var Frayer ikke det eneste nye tilskuddet til Genslers ledere. Jennifer Songer, George Tenreiro og Philip Hafenstein kom med og vil fungere som henholdsvis investeringsforvaltningsrådgiver, utøvende rådgiver og driftsrådgiver.

Siden den gang har Gensler selv avslørt sin glede over de nye ansettelsene, og sagt at tillegget deres vil bringe teamet;

“Verdifull rådgiver for politikk, håndhevelse og byrådrift”.

Hvordan datoen kan endre Genslers holdning til kryptopolitikk

Med Frayers utnevnelse vil Genslers langvarige offentlige holdning til kryptopolitikk sannsynligvis endre seg. Husk at styrelederen for Securities and Exchange Commission (SEC) alltid har uttrykt sine bekymringer om børshandlede fond med eksponering mot kryptovalutaer som Bitcoin (BTC).

Siden hans bekreftelse i april av det amerikanske senatet, har Gensler oppfordret alle kryptoprosjekter til å registrere seg hos Securities and Exchange Commission. Og selv om det har vært reist bekymringer om regelverket som ikke har noen klarhet, vil Gensler sannsynligvis fortsette å fungere som styreleder for Securities and Exchange Commission frem til 2026.

Men med Frayers utnevnelse kan det endelig være litt håp, spesielt når det gjelder Bitcoin ETFer som ser ut til å ha truffet veggen i lang tid nå.

Securities and Exchange Commission (SEC) utnevner en ny kryptorådgiver, og her er hvordan denne policyendringen først dukket opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *