YetAi NFT-gruppen samler inn…

YetAi, en enestående NFT-samling bestående av 8 888 unike kombinasjoner med over 90 temaer nylig kunngjøre Dens beslutning om å bringe kunstig intelligens (AI) til Solana blokkjede.

NFT-prosjektet er det første i sitt slag – alle NFT-er er utelukkende generert av AI.

Offisiell lansering TBA

“Lanseringen av disse veldesignede, enestående og sjeldne NFT-ene i Solana vil gi potensielle innehavere raske, sikre og rimelige gasstransaksjoner som vil få YetAi-fellesskapet til å kjøpe raskt,” sa prosjektet i den offisielle kunngjøringen, som forklarer blokkjede valg.

I følge opprinnelseshistorien ble Yeti-stammen i Ketra-tundraen gjenfødt som YetAi da et av medlemmene kontaktet en AI-rune, Visai – en hendelse som forandret Metaverse for alltid.

YetAis mint-fantomlommeboken vil være nødvendig direkte fra stammens nettside eller kjøpt fra Solanaart, Solanas største NFT-markedsplass.

Planer er for tiden i gang for å gi ut en serie YetAi-varer og andre godsaker til utvalgte medlemmer. I tillegg er det en landsby under bygging på prosjektets eide Metaverse-land.

Den offisielle lanseringen er ennå ikke offentliggjort.

Langsiktig visjon for prosjektet

Prosjektet kom med mange fasiliteter for å tiltrekke seg innehavere og medlemmer av samfunnet.

Dette vil inkludere eksklusiv tilgang til konferanser, seminarer og arrangementer for fellesskapet, samt tilgang til et av prosjektets mest interessante tilbud – en kunstig intelligens-kryptovaluta-handelsbot.

Boten vil automatisk kjøpe og selge brukernes kryptovaluta – noe som forenkler handelsprosessen for de som er mindre sikre på sine personlige markedsstrategier.

YetAi planlegger dessuten å belønne myntearbeidere med 70 % av royalties fra fremtidig NFT-salg.

Prosjektets token-utgivelse er planlagt i første kvartal 2022, og datoer for forhåndssalg og hviteliste er ennå ikke kunngjort.

Tokenet forventes å ha et styringsverktøy, i tillegg til å tjene som en belønning for NFT-innehavere og stimulere til ytterligere støtte til prosjektet.

YetAi NFT post-kunstig intelligens (AI)-suiten til Solana-blokkjeden dukket først opp på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *