Kanadisk regulator insisterer på Binance…

Ontario Securities Commission (OSC) hevder at Binance har opphevet sin forpliktelse til å overholde tidligere avtalte krav. Kryptobørsen fortalte regulatoren at det ikke vil være noen nye transaksjoner som involverer ontarianere etter 31. desember. Binance informerte imidlertid nylig Ontario-brukere om at de ikke lenger trenger å stenge kontoene sine innen utgangen av året.

OSC sier Binances handling er “uakseptabel”

Kryptobørsen Binance fikk problemer med Ontario Securities Commission (OSC) torsdag. Binance varslet sine brukere i juni at Ontario har blitt en begrenset jurisdiksjon og brukere kan måtte stenge kontoene sine. Imidlertid sendte kryptovalutabørsen et brev til sine brukere på onsdag som sa følgende:

Som et resultat av pågående og positivt samarbeid med kanadiske regulatorer, er det ikke behov for Ontario-brukere å stenge kontoene sine innen 31. desember 2021.

Børsen informerte også brukerne: “Binance Canada har tatt sine første skritt på den regulatoriske veien ved å registrere seg i Canada som et finansselskap med FINTRAC. Denne registreringen lar oss fortsette vår virksomhet i Canada og gjenoppta driften i Ontario mens vi fortsetter full registrering.”

Imidlertid utstedte Ontario Securities Commission en melding torsdag “som varsler investorer om at Binance ikke er registrert under Ontario Securities Act.”

“Binance har gjort det klart for OSC-ansatte at ingen nye transaksjoner som involverer ontarianere vil skje etter 31. desember 2021,” skrev regulatoren og forklarte:

Binance har utstedt en melding til brukere, uten varsel til OSC, om å trekke tilbake denne forpliktelsen. dette er uakseptabelt.

“Ingen enhet i Binance-gruppen av selskaper har noen form for verdipapirregistrering i Ontario,” understreket den kanadiske regulatoren. “Dette betyr at de ikke har tillatelse til å tilby handel med derivater eller verdipapirer til personer eller selskaper lokalisert i provinsen.”

OSC forklarte: “Uregistrerte plattformer som opererer i Ontario kan bli gjenstand for handlinger, inkludert midlertidige påbud, for å sikre overholdelse som kan påvirke pågående lokal forretningsdrift.”

Regulatoren bemerket videre at det for tiden er seks handelsplattformer for kryptoaktive registrert i Ontario.

Foruten Canada har Binance hatt problemer med en rekke regulatorer i andre jurisdiksjoner, inkludert USA, Storbritannia, Sør-Afrika, Australia, Norge, Nederland, Hong Kong, Tyskland, Italia, India, Malaysia, Singapore, Tyrkia og Litauen.

Børsen sier at det for tiden fokuserer på overholdelse. Binance denne uken mottok foreløpig godkjenning fra sentralbanken i Bahrain til å drive en kryptovaluta-tjenesteleverandør i landet.

Hva synes du om Binances stilling hos OSC i Canada? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *