Litecoin må gjenopprette dette…

Litecoin hadde en fantastisk start frem til november da den brøt over $200-nivået og steg til $295. Imidlertid har de siste seks ukene presset Litecoin til sine laveste nivåer på $140. Bitcoin har sett en kortsiktig sprett, men bullish kraft har ikke blitt sett så mye på de lengre tidsrammene. Hva Litecoin kan oppnå i de kommende ukene vil mest avgjøres av hva Bitcoin gjør i markedet. Oksene vil ha en kampsjanse hvis Litecoin kan snu $176-nivået for å støtte det.

LTC-1D

Kilde: LTC/USDT på TradingView

Nedgangen fra $295,7 til $129,3 ble brukt til å tegne Fibonacci retracement-nivåer (hvit). I skrivende stund holder den langsiktige støtten $143 (grønn). I tillegg dannet $168-nivået som motstand.

I slutten av august nådde prisen et høydepunkt på $232 som falt sammen med 61,8% retracement-nivået, og konsoliderte det som en stor motstand.

Et annet sett med Fibonacci retracement-nivåer er plottet basert på LTC-fallet fra $413 til $103. Retracement-nivået på 23,6 % for dette trekket var på $176. Generelt konsoliderer prisen seg over 23,6 %-nivået en stund før den går mot 38,2 % og 50 %-nivåene.

I oktober så vi dessuten prisene tilbake fra $140, for så å stige til $180 eller høyere. Deretter tester du $176-området for etterspørsel. Hvis Litecoin klarer å vise lignende prishandlinger i løpet av de kommende ukene, vil det sannsynligvis oppmuntre kjøpere med tunge bud til å teste $176 på nytt, hvis det skjer.

Logikk

Kilde: LTC/USDT på TradingView

OBV har gjort høyere nedturer de siste månedene. Den har imidlertid trendet kraftig ned siden toppen i november. OBV bør begynne å tilordne høyere topper til det stigende scenariet.

RSI spratt også fra 37,65-nivået. Tidligere (slutten av mars, juni og slutten av september) kom RSI tilbake fra 35-37-området. Selv i desember var dette nivået et motstandsnivå, og først nylig har LTC snudd det for å støtte det.

konklusjon

Investorer må vente og se om $176 kan snus fra tilbud til etterspørsel. Å bla inn i den langsiktige 23,6% retracement var noe som tok LTC opp til $232 og $295. En lignende prestasjon kan gjentas i ukene som kommer.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *