Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: …BTC / USD volatilitet er under 48 tusen dollar; Nært forestående kollaps, 2021

Den 31. desember falt BTC/USD-paret til så lavt som $45 695, noe som indikerer at et krasj er nært forestående. Markedet gjenopptar stadig oppgangen for å teste de tidligere høydepunktene på nytt. Poenget er at oppsiden møter motstand ved prisnivåene $48.000 og $49.000.

motstandsnivåer: $70 000, $75 000, $80 000
Støttenivåer: $50.000, $45.000, $40.000

BTC/USD – daglig diagram

I dag spretter BTC-prisen over gjeldende støttenivå når den nærmer seg 21-dagers glidende gjennomsnittslinje. Prishandlingen vil sannsynligvis akselerere når det 50-dagers glidende gjennomsnittet brytes. Nylig ble prisen på BTC avvist til $49 000. Dette fikk Bitcoin til å handle i et smalt område. For øyeblikket svinger BTC-prisen mellom $45 695 og $48 000 prisnivåer. Bitcoin risikerer ytterligere nedside hvis bjørnene bryter under støtten på $45 695. Bitcoin vil falle til så lavt som $41 634. For øyeblikket handles Bitcoin til $47 650 ved pressetidspunktet. På oppsiden, hvis Bitcoin går tilbake over det nåværende støttenivået, vil BTC-prisen bryte motstandsnivåene og samle seg over de glidende gjennomsnittene. BTC/USD vil stige til $55 000.

Bitcoin (BTC) indikatoravlesning

Bitcoin-prisen er fortsatt under 21-dagers glidende gjennomsnitt og 50-dagers glidende gjennomsnitt. Kongens mynt er gjenstand for ytterligere avskrivning. Bitcoin har falt til nivå 42 i 14-perioders RSI. Kryptovalutaen er i en nedtrendsone og er i stand til å falle. Bitcoin-prisen er under 50 % av den daglige stokastiske. Markedet gjenopptok det oppadgående momentumet.

            Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: BTC/USD står overfor salg på små stevner, kollaps nært forestående

BTC/USD 4 timers diagram

På 4-timersdiagrammet står Bitcoin overfor avvisning på det høyeste på $50 000, noe som indikerer at et krasj er nært forestående. For øyeblikket møter den motstand på $48 000-høyden. Oppadgående prisbevegelser hemmes av salgspress er det siste rallyet. Dette vil øke sannsynligheten for et sammenbrudd under støtten på $45 695. Krakket vil bringe bitcoin-prisen ned til $41.634.

Ønsker du å kjøpe eller handle Bitcoin (BTC) nå? Invester i eToro!

75 % av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren

Les mer:
• Hvordan kjøpe kryptovaluta
• Hvordan kjøpe Bitcoin

Disse kryptonyhetene er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *