Bitcoin-oksen Anthony Pompliano…

Bitcoin-oksen Anthony Pompliano sier høyere renter i 2022 kan ha en annen effekt på prisen på bitcoin enn mange analytikere i utgangspunktet antok.

Pompliano, medgründer av Morgan Creek Digital, fortalte CNBC i et nytt intervju at BTC kan knyttes til en overraskende indikator.

“Den andre tingen jeg ser på akkurat nå er, og jeg tror ikke vi har nok data ennå, men i løpet av de siste par ukene har jeg sett et par analytikere snakke om denne ideen om at bitcoin-prisen faktisk sporer/ korrelerer med [U.S.] 10-års rente på statsobligasjoner.

Traders sporer ytelsen til den 10-årige statsobligasjonsrenten for å måle investorsentiment og risikovilje.

En høyere avkastning indikerer markedstillit ettersom investorer velger mer risikofylte eiendeler som genererer høyere avkastning. På den annen side indikerer en lavere avkastning markedsforsiktighet når investorer flykter til statskassene for å beskytte kapitalen sin.

Federal Reserve-tjenestemenn indikerte nylig at de planlegger å redusere kjøp av eiendeler og øke renten neste år i et forsøk på å bekjempe inflasjon.

Pompliano bemerker at hvis korrelasjonen mellom 10-års statsavkastning og bitcoin er riktig, kan denne politikken faktisk være bullish for bitcoin.

“Så nå tror du at de fleste risikable eiendeler, med rentene som stiger, vi virkelig burde se risikoaktiva selges, ikke sant? Går tilbake til Dot Com-boblen fra 99, vil mange påpeke at renter er en nøkkelfaktor for slags dukker opp den boblen.» Men hvis Bitcoin virkelig kommer til å handle side om side [the 10-Year Treasury Yield] – Igjen, vi trenger mer data – hvis dette er sant, på en gal måte, kan det være bullish for bitcoin.

Pompliano bemerket at noen av hans tidligere spådommer ikke var blitt oppfylt. I 2019 spådde han at Bitcoin ville nå $100 000 innen utgangen av 2021, basert på det omtrent 18 måneder etter den siste halveringen i mai 2020.

Kjøpmannen forklarer,

“En av tingene jeg ser er imidlertid at tidsrammen på 18 måneder kan være ute. Vi kan faktisk se lengre oksemarkeder nå i stedet for de 18 måneder vi så før. Tiden vil vise. Etterpåklokskap vil være 20/20 på det Men jeg tror dette er noe å se på.»

Jeg

Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovalutaer eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shuttestock / ensiferum / Nikelser Kate / PurpleRender

Bitcoin Bull Anthony Pomplianos innlegg forklarer Crypto Predictions for 2022, at BTC kan være knyttet til denne overraskende indikatoren som først dukket opp i The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *