Dette er hva en investeringsanalytiker er…

Bitcoin har ofte trosset forventningene i 2021 med fantastiske oppturer og nedturer. Selvfølgelig kan investorer føle at de starter 2022 uten en tråd for å lede dem gjennom fremtidens labyrint.

For det formål deler investeringsanalytiker Anthony Pompliano sine spådommer for kryptovaluta for 2022, og forklarer hvorfor det nye året vil endre måten de fleste investorer tenker på Bitcoin.

Har Bitcoin blitt grunnleggende?

Pompliano observerte hvordan bruken av Bitcoin skjedde i omvendte “klynger”, som startet med enkeltpersoner på nettet og deretter spredte seg gjennom finansielle organisasjoner og tradisjonelle selskaper til en hel nasjonalstat – El Salvador. Investeringsanalytikeren bemerket også at Wall Street-gigantene har blitt tvunget til å tenke på bitcoin-strategien deres – selv om de ikke ønsker å involvere seg i trenden.

Prisen på bitcoin er imidlertid en helt annen historie. Pompliano innrømmet at hovedvalutaen ikke gjorde det lett å gjette hva som ville skje videre. Imidlertid sa han,

“En av tingene jeg ser er imidlertid at tidsrammen for hver måned kan være ute. Vi kan faktisk se lengre oksemarkeder nå, i stedet for de 18 månedene vi så før.”

Dessuten tok Pompliano opp et tema som forårsaket oppstyr blant andre analytikere. Dette er ideen om at bitcoins prisbevegelse nå er litt i takt med den 10-årige statsavkastningen, i stedet for å bevege seg i motsatt retning. Hva betyr dette for den daglige Bitcoin-investoren? Juryen er fortsatt ute, da det trengs mer data. Men for sin del antydet Pompliano at narrativet rundt risikoaktiva og statskasseavkastning kan endre seg. Han sa,

“Men hvis Bitcoin kan handle side om side igjen – vi trenger mer data – men hvis det er sant, på en gal måte, kan renteøkningen være bullish for Bitcoin.”

Prisen på berømmelse…

Tidligere har Pompliano, Plan B og en hel rekke andre analytikere trygt spådd at Bitcoin vil sette inn i 2021 fra $100 000-basen. Dette var imidlertid ikke tilfellet med begynnelsen av det nye året.

På tidspunktet for denne pressemeldingen handlet King-mynten til $47 098,09 og markedet var i panikk.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *