Hva er biff? Historiegjennomgang…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

I enhver idrett eller konkurranseform ser vi solide konkurrenter komme til live. I basketball er de Lakers og Celtics, i boksing har vi sett slike som Furry vs Wilder, og i hiphop hører vi ofte om Nas vs Jay-Z. I dag i en verden av kryptovaluta har vi en smeltedigel av alle slags urter som brygger biff.

En som er allment anerkjent, men som sakte forsvinner, er Ethereum og Cardano. La oss ta en titt på historien til blokkjedegigantene.

Hva er biff: historien til forbindelsen mellom Ethereum og Cardano

Disse to store hundene har mye til felles, og det er mange forskjeller også – men det overordnede målet er å være på toppen av blokkjeden til slutt.

Ethereum ble opprettet med målet om å bli en global åpen kildekode-plattform for dedikerte eiendeler og nye typer økonomiske applikasjoner. Som et av de mest ambisiøse blokkjedeprosjektene til dags dato, søker Ethereum å utnytte blokkjedeteknologi for å desentralisere produkter og tjenester i et bredt spekter av brukstilfeller utover penger. Så langt har Ethereum opplevd noen få distinkte faser som la vekt på forskjellige aspekter av evnene. I 2021 konsoliderte Ethereum seg som nr. 2 kryptoselskap bak Bitcoin.

Cardanos primære bruksområde er å tillate transaksjoner med den opprinnelige kryptovalutaen, ADA, og gjøre det mulig for utviklere å lage sikre desentraliserte applikasjoner drevet av den. Imidlertid skiller Cardano seg fra andre blokkjedeprosjekter ved å legge vekt på en forskningsbasert tilnærming til design, med sikte på akademisk strenghet som den tror vil drive adopsjon av teknologien.

Relatert lesing | Alt sesongår: Altcoins dominerer markedet i 2021

Ethereum er en av de beste valutaene i blokkjeden. | ETH-USD på TradingView.com Unseen Chains and a Forgotten Past…

Cardanos grunnlegger, Charles Hoskinson, startet sin blokkjedereise i 2013. Han grunnla en nettskole, kalt Bitcoin Education Project, hvor han fant Ethereums Vitalik Buterin. Det tok ikke lang tid, han ble en av de opprinnelige åtte grunnleggerne av Ethereum. Etter litt uenighet om hvorvidt Ethereum skulle bli en profitt, forlot Charles Ethereum i 2014.

Det som gjør dette ekte biffkjøttet er ikke det faktum at Charles forlot Ethereum, men hvordan ADAs markedsføring var rettet mot Ethereum. Kalt «Ethereum Killer», har ADA gjort seg bemerket i noen tid som en valuta å se etter. Mange investorer ventet på at Cardano skulle kaste den, men Ethereum forble opprømt og oppmuntret – til tross for hindringer som økende gassavgifter.

Ethereum hadde en tidlig start, og dette har bidratt til å sementere det inn i dagens blokkjede. Problemet med ADA er den enorme mengden av frosne kontrakter og iscenesettelser; De står overfor en vegg av å prøve å komme seg over pukkelen slik at de endelig kan gjøre det så mange har ventet på.

ADA har mange spillendrende ideer, kontrakter som kan forbedre og bidra til å presse kryptovaluta enda lenger. Både ADA og ETH inneholder fortsatt storfekjøtt, men andre nye tokens har nylig også utfordret ADA.

Til tross for alt dette var disse to stykkene hete emner og mynter å se gjennom året, og begge nådde alle tiders høyder. Neste år, og de kommende årene blir spennende når vi finner ut hvem som skal og hvem som blir. Hva er biff!?

Relatert lesing | Alt sesongår: Altcoins dominerer markedet i 2021

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *