Kevin O’Leary avslører krypto…

Shark Tank-stjernen Kevin O’Leary, også kjent som Mr. Fantastisk, på hans investeringsstrategi for kryptovaluta og valutaene han eier. Han diskuterte også kryptomarkedsbobler, diversifisering, regulering og hvorfor han tror ikke-fungible tokens (NFT-er) vil være større enn bitcoin.

Kevin O’Leary diskuterer sine investeringer i krypto, markedsbobler og NFT-er

Shark Tank-stjernen Kevin O’Leary diskuterer kryptovaluta, porteføljen hans, diversifisering, markedsbobler, meme-mynter og ikke-fungible tokens (NFT-er) i et nylig intervju med Forbes publisert fredag.

Han forklarte at han ser på “hele kryptoindustrien som programvareutviklingsteam,” og la til at han satser på “virkelig sterke kreative programvareingeniører.” Mens han snakket om sin beholdning av kryptovaluta, avslørte han:

Ether er mitt største knutepunkt, og større enn bitcoin.

Shark Tank-stjernen beskrev: “Dette er fordi mange tjenester og økonomiske transaksjoner skjer i den.” “Selv ny programvare utvikles som Polygon som integrerer transaksjoner og senker de totale kostnadene i form av gassavgifter på Ethereum.”

Så nevnte O’Leary noen av kryptovalutaene han eier, og sa:

Jeg eier hedera, polygon, bitcoin, ethereum, solana og serum – dette er spill på programvareutviklingsteam og det er mange, mange brukssaker for dem.

Videre la Mr. Wonderfull til at han har en “viktig og materiell posisjon i USDC,” og bemerket at han har “begynt å betale for eiendelene og få penger fra stablecoin.”

“Til syvende og sist, det som avgjør suksessen og verdien av en plattform er hastigheten og nivået av adopsjon. Det skjer når teamet utvikler en plattform som løser et økonomisk problem.”

O’Leary satte ut for å si sin mening om kryptomeme. Han la merke til at “langsiktige mynter som ikke har noen økonomisk verdi er fordi de ikke løser noe eller skaper noen verdi,” advarte han:

Jeg er veldig skeptisk til meme-mynter i det lange løp.

Shark Tank-stjernen ble også spurt om han tror Bitcoin eller andre kryptovalutaer er i en boble. Han svarte: Det vi må innse er at markedet er markedet. Ingen kan manipulere det, selv om folk hevder de kan… Det er millioner av avgjørelser som tas hvert sekund når det gjelder verdien av tingen. Og det gjelder alle markeder, enten det er tulipaner, klokker, bitcoin, eiendom eller gull.»

Han la merke til at “i det lange løp er det et dårespill, og du kan ikke vinne det,” understreket han:

Du kan ikke se når det er en boble, du kan rett og slett ikke. Og hvis du tror du gjør det, tar du helt feil.

O’Leary tror på porteføljediversifisering. Kryptovaluta-delen av porteføljen hans vokser. Han forklarte at på et tidspunkt “kan kryptovaluta være opptil 20 % av driftsselskapet mitt – men nå er det omtrent 10,5 %.” Han forklarte:

Innenfor denne lommeboken har ikke en eneste mynt- eller tokenkjede mer enn 5 % av den lommeboken. Så ja, jeg legger til og trimmer basert på volatilitet.

I tillegg sa han at han tar mye risiko. “De fleste av handlene mine er på vent nå,” bekreftet han, og la merke til at han bruker kryptovalutautveksling FTX for lagring. Wonderful kunngjorde i oktober at han ville ta en eierandel i en kryptovalutabørs og bli “betalt i kryptovalutaer for å fungere som ambassadør og talsperson for FTX.”

På spørsmål om det er en sjanse for at US Securities and Exchange Commission (SEC) vil være i stand til å fastslå at noe av kryptovalutaen han eier er verdipapirer og hva han vil gjøre hvis det skjer, svarte O’Leary umiddelbart:

I det øyeblikket denne informasjonen kommer ut, vil jeg ikke gjøre noe med dem. Hvis jeg hadde en posisjon ville jeg solgt den. Jeg har ingen interesse av å komme i kamp med regulatorer om kryptovalutaporteføljen min. Jeg vil være 100% kompatibel.

Han sa det samme om XRP i november. XRP er gjenstand for et SEC-søksmål mot Ripple Labs og dets administrerende direktører, Brad Garlinghouse og Chris Larsen. “Jeg har ingen interesse i å investere i rettssaker mot Securities and Exchange Commission. Dette er en veldig dårlig idé,” understreket han.

O’Leary diskuterte også ikke-fungible tokens (NFT). “Det gir stor verdi rundt autentisering, lagerstyring og alle slags brukstilfeller i forskjellige aktivaklasser,” sa han og la til:

Jeg tror ikke-fungible tokens vil være større enn bitcoin.

Han fortsatte med å trekke oppmerksomhet til NFT-prosjektet sitt. “Jeg foretrekker NFT-er knyttet til harde og fysiske eiendeler; den jeg utvikler et teknisk dokument for er urmaker.” “Jeg gjorde en vesentlig investering i Jordan Frieds selskap, Immutable Holdings, som eier nft.com, som han lanserte i januar, samt Wonderfi.”

Hva synes du om Kevin O’Learys kommentarer? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *