Med salgspress på $23,8,…

Chainlink har vært i en jevn nedadgående trend på listene siden den høyeste november på $38,31. I desember falt prisen under $24-området, som nå ser ut til å ha snudd fra en etterspørselssone til en forsyningssone. Selv om Chainlink ser ut til å ha nådd høyere bunn denne måneden, kan en ny test av støtten på $17,4 ikke utelukkes.

Link-1D

Kilde: LINK / USDT på TradingView

Flyttingen fra $38,31 til $15,32 ble brukt til å tegne Fibonacci retracement-nivåer (i gult), og disse nivåene ser ut til å fungere som viktige nivåer på LINKs daglige diagram. Retracement-nivået på 61,8 % på $29,53 var like over $28,97-nivået, som var betydelig det siste året. Da prisen falt under dette området i november, var Chainlink sannsynligvis klar for en dypere nedgang.

Det ser også ut til at $23-området har tapt terreng på grunn av bearish press. Den nylige oppgangen fra de laveste på $17,4 var forventet å møte hard motstand i dette området, og dermed viste prisen seg å være et stjerneskudd.

I skrivende stund var prisen under $20,75, noe som falt sammen med et annet viktighetsnivå på de lengre tidsrammene.

Logikk

Kilde: LINK / USDT på TradingView

Det virker sannsynlig at LINK må falle til $17,4-nivået igjen. På OBV har det imidlertid vært to nivåer (oransje) som indikatoren har spratt mellom de siste ukene. Det lavere nivået ble ikke brutt med det nylige salget (begynnelsen av desember), og det har allerede nådd høyere nedturer siden den gang. Dermed er det fortsatt en mulighet for at LINK-prisen også vil danne en høyere bunn på listene og presse mot $23,8 igjen.

Hvis disse høyere lavverdiene ble satt, ville de ligge i området $19,5-$19,8, ettersom LINK har sett etterspørselsfunn tidligere.

CMF fortalte en annen historie og viste at kapital strømmer fra markedet. MACD viser også et dominerende bearish momentum, selv om det har svekket seg de siste to ukene.

konklusjon

Alt tatt i betraktning kan muligheten for en $17,4 retest ikke utelukkes. Dette var et område der LINK har funnet en viss lettelse de siste ukene, og til og med tidlig i juni. Dermed kan $17-området brukes til å kjøpe Chainlink forutsatt at Bitcoin også har nådd et stort nivå av etterspørsel fra kjøpere.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *