Nyheter om at Israel konfiskerer 840 000 dollar i…

Israelske myndigheter fortsetter sin innsats for å slå ned på enkeltpersoner og selskaper som angivelig er knyttet til terrorfinansiering. I det siste eksemplet konfiskerte de litt over 800 000 dollar i digitale eiendeler fra dette selskapet.

  • Ifølge en fersk lokal rapport signerte forsvarssekretær Benny Grants inndragningsordren.
  • Dekning indikerte at totalsummen utgjorde NIS 2,6 millioner (omtrent $840 000) i ikke avslørte kryptoaktiva.
  • Pengene skal ha vært knyttet til Malach-familiens Muttahidoon-børs. Noen kilder hevder at sistnevnte har dype bånd til Hamas i Gaza.
  • Dette er det andre slike beslag av kryptovaluta de siste månedene etter at Gantz hadde tilsyn med beslaget av 150 digitale lommebøker som også tilhører Challengers.
  • Og ikke navngitte kilder rapporterte at selskapet har styrket sin virksomhet i kjølvannet av attentatet på Hamed Ahmed Khandari (også anklaget for å finansiere terrorisme), og at de nevnte midlene er på vei til Hamas.
  • Vi vil fortsette å gå etter terrorpenger. Slaget mot Hamas og terrororganisasjonens evne til å omgå tradisjonelle pengeoverføringsruter, gjennom digital valuta, er et viktig verktøy for å utvikle sikkerhetssystemet.» – kommenterte Gantz.

  • Tidligere sa Israels anti-terroristfinansierings- og hvitvaskingsmyndighet at de planlegger å innføre nye regler for enkelte digitale finansielle produkter, inkludert kryptovalutaer. Den har som mål å redusere bruken av kryptovalutaer i kriminelle aktiviteter og terrorfinansiering.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *