Robinhood handelsplattform…

Handelsplattformen Robinhood har annonsert lanseringen av betaversjonen av sine kryptovaluta-lommebøker, som er planlagt å finne sted i midten av januar. Selskapet sa at 1,6 millioner mennesker har registrert seg for kryptovaluta-lommebøker.

Robinhoods Crypto-lommebøker lanseres i beta denne måneden

Denne uken annonserte Robinhood den kommende beta-lanseringen av sin mye etterlengtede kryptovaluta-lommebok. Selskapet avduket sitt kryptolommebokprosjekt i september for å tillate kunder å handle, sende og motta kryptovaluta ved hjelp av Robinhood-appen.

Bemerker at 1,6 millioner mennesker har abonnert på krypto-lommebøkene så langt, kunngjøringen detaljer:

I midten av januar lanserer vi betafasen av lommebøkene, som vil rulles ut til tusenvis av kunder fra ventelisten.

Robinhood avslørte også at under den nylig avsluttede Alpha-lommeboklanseringen testet en “sammenhengende gruppe” av kunder i kø selskapets første iterasjon av selskapets kryptolommebok “og delte detaljert design og funksjonell tilbakemelding.”

For eksempel har alfa-testere bedt om “tagger og avklaringer for begreper som “nettverksgebyrer” og “transaksjons-ID.” Som svar sa selskapet at det ville gi flere kodeartikler og tilby 24/7 telefonstøtte.

Robinhood la til:

Vi vil lansere noen ekstra sikkerhetsfunksjoner for kryptotransaksjoner. Dette inkluderer multifaktorautentisering i appen, så vi vet at det er deg når du begynner å overføre, og vi undersøker transaksjoner for å bedre forstå risikoen for hvor du skal sende mynter.

Handelsplattformen bemerket at “mens noen sier at 2021 er året krypto ble mainstream, er sannheten at folk flest fortsatt er kjent med aktivaklassen og hvordan man navigerer i blokkjeden.”

I desember inngikk Robinhood et samarbeid med Chainalysis for å utnytte «dataene og verktøyene til blockchain-dataanalyseselskapet for å møte overholdelseskrav og gi Robinhood-kunder den tilliten de trenger for å handle kryptovaluta på en sikker måte,» beskrev Chainalysis.

Hva synes du om Robinhoods lansering av kryptolommebøker? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *