Topp 5 Metaverse-mynter bygget med…

Som mange populære Metaverse-mynterblokkkjeder, bruker utviklere mange populære spillmotorer for å bygge appene sine. Unity er en av de mest populære spillmotorene som brukes av Rust, Hearthstone, Subnautica og flere. Denne artikkelen viser fem flotte Metaverse-mynter bygget ved hjelp av Unity-spillmotoren, rangert etter markedsverdi, fra laveste til høyeste.

Gaia Everworld (GAIA) – 7,7 millioner dollar

Gaia Everworld er et Blockchain-basert, spill-til-vinn-basert spill basert på Unity. Den har en oppslukende fantasiverden i flere regioner der spillere kan skape sine egne riker, utforske land og samle, avle og kjempe mot Gaia Legionnaires. Legionærene er en gruppe karakterer med unike egenskaper og ferdigheter.

Gaia Everworld vil først gi ut en 2D/3D PVP-kamparena basert på Unity, som har et rangerings- og matchmaking-system.

Gaia Everworld MMORPG vil bygges på Unreal Engine for å gjøre det mulig for brukere å fullføre oppdrag og delta i PVP- og PVE-moduser, en NFT-markedsplass for å bytte varer og utstyr og mer. Gaia Everworld vil også være kompatibel med Polygon-blokkjeden.

GAIA er den opprinnelige mynten til Gaia Everworld-plattformen og er et BEP-20-token som lever på Binance Smart Chain.

I skrivende stund handles GAIA for $0,4, med et 24-timers handelsvolum på $634 000. Markedsverdien er 7,7 millioner dollar Med en sirkulerende forsyning på 20 millioner tokens.

Du kan kjøpe GAIA på PancakeSwap, QuickSwap, Sushiswap (Polygon) og mer.

Fantasy World Gold (FWG) – 14,2 millioner dollar

FWG er verktøyet token for Fantasy World, en desentralisert, blokkjedebasert MMORPG basert på Unity tilgjengelig for PC, mobil og VR.

Fantasy World handler om å utforske et 3D MMO-spill i en åpen verden full av farer og muligheter. Brukere kan kjempe mot monstre, søke etter ressurser og lage spennende gjenstander. I tillegg vil spillet ha PvE- og PvP-moduser.

Alfa-testing er nå åpen for alle å teste, og brukere kan prøve spillet nå. Etter å ha testet spillet, kan jeg ærlig si at det er et av de beste 3D-nettleserbaserte prosjektene bygget med Unity som jeg har sett.

Fantasy World Gold handles til $0,01029 med et 24-timers handelsvolum på $605 000. Den fullt utvannede markedsverdien er 14,2 millioner dollar Med en total forsyning på 1 million FWG.

Du kan kjøpe FWG på Uniswap.

Bomb Crypto (BCOIN) – $24 millioner

Den nest mest populære Dappen på Binance Smart Chain er Bomb Crypto, et Play-to-Earn NFT-spill bygget med Unity som lar brukere administrere bomberhelter, utforske Metaverse og beseire sjefer for belønninger.

Brukere kan tjene NFT-artikler ganske enkelt ved å spille spillet og deretter selge sine digitale eiendeler i markedet for profitt.

Bomb Crypto har BCOIN-tokenet, som ble kjøpt fra blant annet PancakeSwap. Spillere må kjøpe 1 bombehelt, som koster 10 BCOIN, omtrent $50 ved skriving for å begynne å spille.

Som det mest populære Metaverse-prosjektet på Binance Smart Chain på dette tidspunktet, er Bomb Crypto et utmerket alternativ for de som ønsker å komme på beina med NFT-er og kryptospill.

Videre er den relativt lave inngangskostnaden på $50 mer fornuftig enn noen andre prosjekter som noen ganger krever tusenvis av dollar for å begynne å spille.

I skrivende stund handles BCOIN til $2,39, med et 24-timers volum på $9,4 millioner. Markedsverdien er 24 millioner dollar Med en sirkulerende forsyning på 10,7 millioner BCOIN.

Du kan kjøpe BCOIN på PancakeSwap, LBank, LATOKEN og mer.

The Sandbox (SAND) – 5,4 milliarder dollar

Sandbox er den ledende Metaverse kryptovalutaen på markedet for øyeblikket. Har 3D Metaverse av høyeste kvalitet bygget med Unity. Selv om det kan ha et relativt lavt volum til markedsverdi-forhold, husk at SANDs verdsettelse er i milliardklassen.

Siden Sandbox har en nedlastbar klient, har den uslåelig kvalitet sammenlignet med andre Metaverse-prosjekter.

Sandbox lar brukere kjøpe og investere tomter, og gir en spillopplevelse som inkluderer oppdrag, spill og utfordringer for å tjene belønninger.

Sandboxen har også SAND-tokenet, som er den opprinnelige valutaen på plattformen. I skrivende stund handles SAND for $5,99, med et 24-timers handelsvolum på $647 millioner.

Markedsverdien er 5,4 milliarder dollarDu kan kjøpe SAND på Binance, KuCoin, Huobi Global, Bithumb, Gate.io, FTX, Uniswap, Gemini, Kraken og mer.

Decentraland (MANA) – 6 milliarder dollar

En av mine favoritter og en pioner innen 3D Metaverse-prosjektene er Decentraland, en blokkjedebasert virtuell plattform som muliggjør flere opplevelser sammen med en måte for brukere å kjøpe og investere i land-aktiva.

Decentraland har vært åpent for publikum siden februar 2020 og er det lengste 3D Metaverse-prosjektet innen krypto.

Alle kan sjekke ut Decentraland ved å besøke deres offisielle nettside og koble til MetaMask på Chrome. Sørg for at lommeboken din er satt til Ethereum-kjeden, og nyt å utforske!

Mens Decentraland allerede er et av de mest verdifulle prosjektene på markedet, med flere og flere plattformer som bygges på Decentraland, kan MANA lett doble eller tredoble prisen neste år.

I skrivende stund handles MANA til $3,34 med et 24-timers handelsvolum på $294 millioner. Markedsverdien er 6 milliarder dollar, med en sirkulerende forsyning på 1,82 milliarder tokens.

Du kan kjøpe MANA på de fleste større børser, inkludert Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken, FTX, Uniswap og mer.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

Topp 5 metaverse-mynter publisert med Unity-spillmotoren dukket først opp på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *