Bitcoin Hash Rate gjenoppretter, når…

På høyden av Kinas nedbryting av bitcoin-gruvearbeidere og handelsaktiviteter i landets jurisdiksjon i fjor, falt hash-raten for bitcoin-gruvedrift til et rekordlavt nivå på 58,4 millioner TAH da mange gruvearbeidere ble satt ut av drift på grunn av en streng kryptokamp. Politikk.

Bitcoin hash rate når ny ATH

Imidlertid har nye Glassnode-data nå avslørt at Bitcoins hash-rate nå har kommet seg fullt ut fra fjorårets laveste nivå, og er på vei til å nå en ny all-time high bare to dager inn i det nye året. I følge dataene har Bitcoin-hash-raten nå et rekordhøyt nivå på 208 millioner terahashes per sekund.

Bitcoin hash rate indikerer mengden beregningskraft som er dedikert til å prege nye mynter, sikkerhet og verifisere transaksjoner på nettverket til den ledende digitale ressursen.

En høyere hash-rate indikerer vanligvis at det er flere gruvearbeidere i området som ønsker å hjelpe til med å sikre nettverket; Derfor har noen analytikere en tendens til å betrakte dette som et bullish tegn for bransjen.

Bitfury sier at flytting av gruvearbeider ikke er ansvarlig for vekst

Et ledende kryptogruveselskap, Bitfury, snakket om hvordan industrien klarte å kvitte seg med negativene i året før, i en uttalelse FT, uttalte at “gjenopprettingen kan tilskrives den nye generasjonen av utstyr som kommer online, ikke overføringen av utstyr fra Kina.”

Hva dette betyr er at mens flyttingen av mange gruvearbeidere til nye steder som USA eller til og med Russland har spilt en rolle i å holde industrien flytende under det kinesiske angrepet, kan gjenvinning av plass være sterkt korrelert med BTC-gruvearbeidere. Prøv å utvide horisonten deres.

Jason Zalowsky, teknologisjef i Hut 8 Mining Corp., støtter dette synet fordi han sa at Kina-forbudet bare har ført til et “geografisk skifte”.

For eksempel, mens noen kinesiske gruvearbeidere fortsatt sliter med hvordan de skal få billig strøm til datasentrene sine, har Marathon Digital, et USA-basert gruveselskap, avslørt at gruvevirksomheten kan nå et nytt nivå i midten av dette året. bitcoin-gruvearbeidere ble utplassert til texas.

På publiseringstidspunktet er data tilgjengelig på Kryptolitt Den viser at eiendelen har mistet mer enn 7 % av verdien i løpet av de siste syv dagene.

Post-Bitcoin Hash Rate gjenoppretter, når ny ATH som dukket opp først på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *