Bitcoin vil være lovlig betalingsmiddel innen 2…

Presidenten i El Salvador har kommet med seks spådommer knyttet til Bitcoin for 2022. Han forventer at ytterligere to land tar i bruk Bitcoin som lovlig betalingsmiddel i år. I mellomtiden forventer han at Bitcoin City i El Salvador begynner å bygge innen året og overtegner landets vulkanske obligasjoner.

Bitcoin 2022-spådommer av president Bukele

El Salvadors president, Nayib Bukele, tvitret 1. januar sine seks bitcoin-spådommer for 2022. El Salvador sendte inn et lovlig betalingsmiddel for bitcoin ved siden av amerikanske dollar i september i fjor.

For det første spår president Bukele at prisen på BTC vil nå $100.000. For det andre tror han at ytterligere to land vil ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel.

El Salvador har kjøpt rundt 1 391 BTC totalt siden Bitcoin ble dens nasjonale valuta.

Bukele er ikke den eneste som forventer at flere land vil ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel innen utgangen av 2022. Administrerende direktør for Bitmex-børsen Alex Hoeptner spådde i oktober i fjor at innen utgangen av dette året vil vi ha minst fem land godta bitcoin som valuta.” lovlig.” Han påpekte at «alle disse landene vil være utviklingsland».

Dessuten forventer den salvadoranske presidenten at Bitcoin City begynner å bygge i år. Han kunngjorde planen sin om å bygge verdens første bitcoin-by støttet av en vulkan og finansiert av bitcoin-obligasjoner i november. Han sa også at det ikke vil være noen skatter i Bitcoin City bortsett fra merverdiavgiften (MVA). En annen Bukele-spådom er at den vulkanske bindingen vil bli forbigått.

Bitcoin City-kunngjøringen kom dagen før Det internasjonale pengefondet (IMF) ga ut en rapport som advarte El Salvador mot å bruke Bitcoin som lovlig betalingsmiddel på grunn av de ulike risikoene knyttet til kryptovalutaen. Bank of Englands guvernør Andrew Bailey har også reist bekymringer om bruken av Bitcoin som lovlig betalingsmiddel i El Salvador.

Bukele spådde også at det igjen ville være en “stor overraskelse” på Miami Bitcoin 2022-konferansen og at BTC “vil bli et stort valgspørsmål i det amerikanske valget.”

Hva synes du om 2022-spådommene for presidenten i El Salvador? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *