Denne “game-changer”-modellen kan…

Å bestemme seg for å investere i en bestemt kryptovaluta er ikke lett. Det burde være et dilemma for alle. Hvordan bestemmer du hvilken kryptovaluta du skal legge til lommeboken din? Ser du på prisytelse, grunnleggernes kvalifikasjoner, influencer-anmeldelser eller bare verdien av en god gammel meme?

Investeringsanalytiker og professor Adam Cochran har satt sammen en Twitter-tråd med over 100 tweets for å vise hvorfor det å definere kryptoinvesteringen din for 2022 er så mye mer enn en morsom shoppingtur. Faktisk er dette hva han sa om en kryptovaluta som er nær ved å bli med på topp ti etter markedsverdi.

snøballeffekt

Cochran brukte noen tweets for å diskutere betydningen av skredet [AVAX] Dens ytelse forventes i år. Han bemerket viktigheten av undernett for skred For å hjelpe med å skalere Ethereum Og Han saOg

“… sammenlignet med Polkadot, Cardano, Polygon, etc., har den den klareste veien til å skalere noen større EVM-baserte eiendeler for øyeblikket, og jeg tror undernettverksmodellen har endret spillereglene.”

Om AVAXs prisytelse, sa han forventeOg

“… Avax fikk et gjennombrudd tidligere enn jeg forventet, og derfor var jeg på gjerdet og tenkte at det kunne være vanskelig for henne å fortsette å prestere. Men ærlig talt, hvis jeg legger henne i kurven med andre L1-er, tror jeg hun går å fortsette å prestere.”

Faktisk analytikeren også jeg foreslo At hvis Avalanche fortsetter å innovere ved hjelp av subnettene sine, vil AVAX også gjøre det “Overgå” i 2022.

Epidemiske dyr og straff

2022 kan være tigerens år, men hunder vil utvilsomt styre kryptovaluta-verdenen i 2021. Fra og med Dogecoin [DOGE] Og Sheba Inu [SHIB] For hele gruppen med Floki-tema kryptovalutaer har meme-mynter hatt stor popularitet. for hans del, Cochran prøvde å forklare hvorfor. han teoretiskOg

«…Ettersom 2021 var en kryptovaluta-vekstsyklus der vi var fanget hjemme, med stimulussjekker i hånden, og alle øyne glødet, så vi kollektivt på markedene og tenkte «Ja, denne hundevalutaen kan være fremtiden». “

Flere ganger i tråden hans, Cochran oppfordret også investorer til å vurdere kryptoaktiva som tilbyr løsninger og langsiktig verdi, i stedet for en rask løsning eller estetiske tokens.

Vil Avax bli utsatt for narkose i år?

Ved pressetid handles AVAX til $115,86, etter å ha økt 5,44% på 24 timer. Dessuten økte mynten 3,40 % på en uke. Her er det også verdt å merke seg at den 11. kryptovalutaen etter markedsverdi var under $5 i januar 2021.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *