Her er hvorfor du kan bruke Bitcoin…

Kryptovalutaanalytiker Benjamin Coin sier at det er en god sjanse for at Bitcoin (BTC) faktisk har funnet en bunn, til tross for at de viser hva mange tradere vil si er noe bearish prishandling.

I en ny strategiøkt fortalte Cowen sine 678 000 YouTube-abonnenter at prissettingen av Bitcoin i andre eiendeler enn amerikanske dollar noen ganger kan være avslørende.

I stedet for å se på Bitcoin i form av amerikanske dollar, ser analytikeren på prisen på BTC i aksjemarkedet med S&P 500. Ifølge Cowen har Bitcoin allerede nådd en kritisk støtte når den pares mot S&P 500.

“Men hvis du ser på Bitcoin delt på aksjemarkedet, tester vi faktisk disse nivåene. Vi tester virkelig nivåene vi testet tilbake i september, allerede. Så noen sitter her og venter på å si “OK, vi må få tilbake til det nivået. Og du kan ha rett. Det er definitivt mulig å gå tilbake til $40 000. Det er definitivt mulig å gå tilbake til $42.000.

Alt er mulig med investering generelt. Alle modeller er feil. Noen er nyttige, jeg aner ikke hva som skjer i morgen. Bitcoin kan nå $40k i morgen, og kan nå $55.000 i morgen. Det som er interessant med denne analysen er at vi faktisk tester de nivåene vi har vært på [in September]. “

Kilde: Benjamin Quinn

Quinn påpeker at når aksjemarkedet er delt på M2-pengemengden, ser det ut til å handle sidelengs i stedet for i en rett oppadgående linje. Ved å bruke samme prinsipp sier kryptovalutaanalytikeren at Bitcoin vil bli sett på som undervurdert og tilbake i en annen bullish trend.

“Med all denne pengetrykkingen og inflasjonen, og ideen om at aksjer kanskje ikke nødvendigvis er mer verdifulle fordi de er mer grunnleggende, men kanskje den amerikanske dollaren er mindre verdifull, kan det være et mål på en slags inflasjon og hvordan kan vi da muligens relatere det til Bitcoin og han sier… Basert på det tester Bitcoin hvor vi var i september.»

de
Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovalutaer eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock / Warm_Tail / yuRomanovich

Dette innlegget er faktisk årsaken til Bitcoins potensielle fall, ifølge kryptoanalytiker Benjamin Quinn, som først dukket opp i The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *