Milliardær Ray Dalio insisterer…

Milliardær Ray Dalio, grunnlegger av verdens største hedgefond, Bridgewater Associates, har gjentatt sin advarsel om at regjeringer kan forby bitcoin. Han understreket at “I historien har de forbudt gull, de forbudt sølv, etc., og de kan forby bitcoin.”

Ray Dalio fortsetter å advare mot myndigheter som forbyr kryptovaluta

Ray Dalio, grunnlegger av Bridgewater Associates, snakket om bitcoin da han gjentok advarselen om at regjeringer kan forby kryptovaluta på investorradiosendingen, som ble publisert på lørdag. Dalio er for tiden styreleder i Bridgewater Associates og Co-Investment Director. Hans firmas kunder inkluderer legater, regjeringer, stiftelser, pensjoner og suverene formuesfond.

Dalio advarte om at det er “regulatoriske problemer” rundt Bitcoin. “Når du har en alternativ valuta, er det en trussel mot enhver regjering,” forklarte han. “Hver regjering ønsker å monopolisere sin egen valuta, og spesielt hvis den får en bedre fordi den ikke blir devaluert.” Dalio la til:

I historien har de forbudt gull, forbudt sølv osv., og de kan forby bitcoin.

Imidlertid innrømmet Dalio at han har en liten mengde bitcoin i porteføljen for å diversifisere. “Jeg er Mr. Diversification,” sa han. Sjefen for Bridgewater Associates avslørte også nylig at han også eier litt Ether (ETH).

I en kommentar til anbefalingen fra en annen populær fondsforvalter, Bill Miller, som sa at investorer bør eie rundt 1% til 2% av porteføljen sin i bitcoin, sa Dalio: “Jeg tror det er sant.”

Til tross for bekymring for at regjeringer kan forby bitcoin, sa Dalio:

Det er ganske imponerende at dette konseptet ble programmert for 10 eller 11 år siden og har bestått tidens tann.

Milliardæren sa tidligere at han ikke tror at Bitcoin vil erstatte gull slik noen har foreslått. Han tror heller ikke at prisen på BTC kan nå et tall så høyt som 1 million dollar.

Derimot har administrerende direktør for Microstrategy, Michael Saylor, gjentatte ganger sagt at bitcoin vil erstatte gull. Pro-Bitcoin-sjefen forventer også at BTC vil nå $6 millioner. I tillegg velger fondsforvaltere i økende grad å investere i bitcoin fremfor gull, og ser på kryptovaluta som et bedre verdilager.

Bridgewater Associates-gründeren har advart mot regjeringer som forbyr bitcoin i noen tid. I september i fjor sa han at regulatorer ville drepe bitcoin hvis det ble “virkelig vellykket.” I tillegg sa han i mai i fjor at suksessen til kryptovalutaer kan gi tøffe reguleringer. For eksempel bemerket han at regulatorer kunne pålegge “grusomme” skatter på digital valuta.

Er du enig med Ray Dalio? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *