Professor Wharton advarer…

En finansprofessor ved University of Pennsylvania’s Wharton School advarte om inflasjon og at Federal Reserve hever renten flere ganger mer enn markedet forventer. Han sa også at bitcoin har blitt det nye gullet for millennials.

Professor i finans i Bitcoin og inflasjon

Wharton finansprofessor Jeremy Siegel delte sitt syn på de forskjellige markedene han mener investorer bør bli eksponert for i år i et intervju med CNBC på fredag.

Siegel er Russell E. Palmer emeritus professor i finans ved Wharton School ved University of Pennsylvania. Forskningen hans fokuserer på demografi, finansmarkeder, langsiktig avkastning på aktiva og makroøkonomi.

Han ble spurt om gull og råvarer som investeringer i fremtiden. Han la merke til at gull var en “skuffelse”, understreket han: “Det er et faktum at den yngre generasjonen anser bitcoin som et alternativ” til gull. Professoren så:

La oss innse sannheten, jeg tror at Bitcoin som en sikring mot inflasjon i hodet til mange unge investorer har erstattet gull… Digitale valutaer er det nye gullet for millennials.

“Gamle mennesker husker syttitallet,” fortsatte han. “Den tiden med inflasjon steg gull. Denne gangen er det ikke i favør.”

Professor Siegel mener også at investorer bør håndtere råvarer, noe han sa kan gjøres ved å investere i fremvoksende markeder, som er råvaresensitive.

Finansprofessoren fortsatte med å diskutere inflasjon, som han har reist bekymringer om ved flere anledninger. «Jeg har sagt dette lenge, jeg har advart om inflasjon i halvannet år.

Han beskrev “Fed og finansmyndighetene på en overdreven måte, spesielt Fed på likviditet.” “De er så langt unna kurven at vi har mye inflasjon inngrodd i den.” Professoren konkluderte:

Fed vil måtte heve mange ganger mer enn markedet forventer.

Hva synes du om finansprofessorens advarsel om inflasjon og hans kommentar om bitcoin og gull? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *