Spill for å vinne – hvordan kan det være…

Å spille for profitt kan være en løsning på de økonomiske problemene knyttet til pandemien. Covid-19 har fundamentalt endret den globale arbeidskulturen. Noen ble syke og kunne ikke jobbe. Eller de hadde færre timer med produktivitet. Andre fant seg arbeidsledige.

Pandemien endrer også arbeidsplassen på flere måter. Automatiserte jobber betyr at det trengs færre folk. Kontorbygg er ikke lenger nødvendig på grunn av den hybride fjernarbeidsstrukturen. Bedrifter tilpasser seg og introduserer nye måter å jobbe på, enten gjennom virtuelle kontorer, fjernarbeid eller fleksibel arbeidstid.

Ifølge en rapport fra FN har den globale arbeidsledigheten steget til mer enn 200 millioner mennesker. Nå mer enn noen gang er folk ute etter å dra nytte av alternative måter å tjene penger på.

Spill for å vinne (P2E)

Blockchain-industrien vokser eksponentielt fordi mange mennesker blir med i massevis. De håper å generere passive inntekter fra kryptorelaterte aktiviteter som Play-to-Earn.

P2E-spillmodellen er en måte å tjene kryptovaluta mens du spiller videospill. Det fungerer ved å belønne spillere med kryptovaluta for deres suksess i spillet. Jo større suksess de har, desto større inntektspotensiale. Spillere er motivert til å fullføre oppdrag og maksimere spillingen.

P2E er fortsatt relativt nytt i kryptoverdenen. Men den har hatt solid suksess i tradisjonelle spill- og sportsmodeller.

Axie Infinity er et eksempel på en lek for å tjene-modell. Økser er skapninger som kan avles, byttes og kjempes for å få nye samleøkser, eller NFT-er. Spillet hadde stor suksess. Infinity Studio-teamet, bak Axie, har sikret 150 millioner dollar i finansiering fra A16z og Mark Cuban. Selskapet er for tiden verdsatt til mer enn 3 milliarder dollar.

Gunstige tokens

Den beste måten å stimulere adopsjon av kryptovaluta på er gjennom belønnings- og insentivprogrammer. Problemet stimulerer imidlertid effektivt bruk av kryptovaluta i en verden der ekstrem volatilitet og forkortede forbrukertrender kan føre til drastiske endringer over natten.

Spill for å tjene-modeller lar brukere tjene digitale eiendeler ved å spille spill eller fullføre oppgaver. De kan deretter bruke disse eiendelene eller konvertere dem til andre digitale valutaer. Det er en ny måte for brukere å tjene penger uten å konstant overvåke verdien av tokens.

bærekraftige tokens

Tokenology (eller token-økonomi) definerer studiet av digitale valutaer, token-økonomien og kryptovalutaer. Tokenomics endrer fundamentalt hvordan selskaper opererer, hvordan forbrukere tar kjøpsbeslutninger og hvordan systemer fungerer.

De blir verdifulle fordi offentlige blokkjeder er tilgjengelige for publikum, inkludert kriminelle og skurker. Dessverre betyr dette at folk ikke er garantert å handle i god tro på en måte som er fordelaktig for nettverket.

For langsiktig vekst er riktig incentiviserte tokens avgjørende fordi de veileder oppførselen til hver aktør og justerer protokollen. Dette skaper til syvende og sist tillit i blokkjeden og genererer en pågående akkumulering av verdi.

Mangelen på bærekraftige tokens holder Play-to-Earn-prosjekter fra langsiktig vekst.

Hvordan NFT 3.0 blander likviditetsutvinning, staking og APY for en ny æra i NFT-er

NFT-markedet vokser eksponentielt. NFT-handelsvolumer steg til 10,7 milliarder dollar i tredje kvartal 2021, ifølge data fra markedssporeren DappRadar. Dette er en dramatisk økning fra forrige kvartal. Viser en økning i interesse for kryptoaktiva.

NFT 3.0 har som mål å kombinere likviditetsutvinning, staking og APY-avkastning for å fremme bærekraftige tokens i ulike desentraliserte prosjekter.

Det gir en stabil inntekt for early adopters. De belønnes med høyest avkastning (APY). Dette er takket være likviditetsutvinningsaktivitetene, som er prosessen med å skaffe likviditet raskere enn andre.

Token-innsats er en måte å oppmuntre spillere til å holde på sine tokens for å sikre sikkerheten til plattformen.

Myntene får også et utbytte som beskytter plattformen og dens brukere mot enhver form for inflasjonsindusert fortynning.

Spill for å vinne i fremtiden

Play-to-Earn er en av suksesshistoriene etter COVID. Det gir muligheter for utnyttelse i fremtiden.

Mange bekymrer seg for at den eneste måten for deres kryptovalutainvesteringer å fortsette å vokse er gjennom kontinuerlig tid og innsats. Uten å legge til noe mer enn det som allerede er der, ville alt deres harde arbeid vært for ingenting.

Dette trenger imidlertid ikke være tilfelle. P2E-spill oppmuntrer til flere muligheter for de som ønsker å tjene på sine egne vilkår – fra NFT-insentiver til symbolske innsatser, plattformen er der for økonomisk uavhengighet.

Spill-2-vinn-modellen lar brukere tjene penger på investeringen, tid og innsats. Det beste er at de gjør noe de elsker.

Play-to-Earn-innlegget Hvordan det kan være en inntekt først-løsning dukket opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *